Miért kell ennyire túlpörögni a házasságot?
A családjaink folyamatosan azon kattogtak, hogy jaj, még nem vagyunk összeházasodva. Most egyéb okokból összeházasodtunk, kb 10 perc volt. Azóta azt hallgatjuk, hogy miért csak 2 tanús volt, miért nem lett lakodalom, miért nincsen rendes (arany) gyűrűnk. Van olyan családtag, aki azóta nem áll velünk szóba, meg a kb 20 éve nem látott rokon azzal fenyeget, hogy majd az ő gyereke se hív meg minket, miközben amúgy se mennénk, azt se tudtam, hogy van gyereke... Komolyan mondom, mintha valami hatalmas vétket követtünk volna el.
Ez mire jó?
23#
Még anyukád térde kalácsa..😂
2 tanús esküvőnk volt. Fotózással , ebéddel. Mert egyikünk se volt hajlandó férjem családjával ünnepelni. Így vagy mindenki vagy senki alapon, csak a miénk volt az egész.
Dugd fel a hagyományaidat oda ahová gondolom. 😂 Én nem vagyok álszent mint te..
Nem ettől lesz valami emlékezetes.
Anyámék pont így házasodtak 79-ben . Ők meg két tanu. Utána így négyen hazamentek, muter csinált hidegtálat meg sütit. Ettek ittak egy jót.
Ez volt 45 éve es azóta együtt vannak, ugyanabban a lakásban.
Szóval ki le nem szarja a ceremoniát meg a nagyzolást! A lényeg úgyis az a két ember akik összekötik az életüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!