Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan valljam be a rokonoknak...

Hogyan valljam be a rokonoknak, hogy homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 14. 14:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
86%

Dehogy vagy te "rendbe" utolsó, pont azok nincsenek rendbe akik saját magukról ezt állítják.

Akik rendbe vannak azok nem foglalkoznak sem a melegekkel, sem más felcímkézett szexualitással, egyszerűen csak elfogadják hogy van ilyen is.

Mert van és kész . . .

aug. 31. 08:12
 52/70 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rendkívül sok észérvet írtam, 50-es, kifejezetten értelmesen! Hogy lepereg rólad, az nem az én hibám.

Igen, csinálj tériszony-parádét, kiváló ötlet! Nagy látogatottsága lesz, mert mindazok, akik tériszonyban szenvednek, de erről senkinek nem mernek szólni, mert hülyének nézik őket, boldogan ki fognak rá menni, hogy végre csoportosan, egy színes, szórakoztató rendezvény keretében megélhetik, hogy nincsenek egyedül, és a tériszony felvállalható. A büszkeség szót én is szerencsétlennek tartom, pont azért, mert támadásoknak teszi ki őket ez a rosszul választott szó, nem kell büszkének lenni rá, csak nem kell rejtegetni.

Nem, nem imádom a melegeket (megint érvelési hiba), lévén hogy a melegek nem alkotnak egy homogén csoportot, vagyis lesznek köztük számosan szerethetők, és vannak olyanok, akik nem. Az irántuk való érzelmeimet nem a szexuális életük határozza meg, azt egyszerűen tudomásul veszem, értékítélet nélkül. Mivel nem értékesebb a heteroszexuális szerelem a homoszexuálisnál, csak az utóbbiból nem lesz gyerek. Amitől szemmel láthatóan nem halt ki az emberiség. Vagyis nem ártalmas.

aug. 31. 11:31
 53/70 anonim ***** válasza:
14%

51-es: foglalkozik vele a fene! De itt megjelent a kérdés, bátorkodtam hozzászólni, hogy nem muszáj senkinek az orrára kötni, ha valaki meleg.

52-es: azért nem egyenértékű a két kapcsolat. Sajnos neked a gyermek nem számít, nekem meg igen. Nyilván értékesebb az a kapcsolat, amelyből gyermek születik.

Szaporodjatok és sokasodjatok. Isten mondta. Nem? És az a furcsa, hogy ti nyilván mélyen vallásosaknak mondjátok magatokat, miközben a gyermekáldás a szemetekben semmit nem jelent. Én viszont ateistaként nagyon hívő vagyok, mint ti. Ezek szerint.

szept. 3. 15:41
 54/70 anonim ***** válasza:
14%

51-es: te már csak tudod. Te mindent tudsz. Főleg kioktatni hozzászólókat, észérvek helyett.

A te életcélod a szex, bármilyen módon, az enyém meg a gyermeknevelés. Döntse el mindenki, hogy melyik a különb.

szept. 3. 15:43
 55/70 anonim ***** válasza:
58%
A szex az valami káros, bűnös, elítélendő dolog, 54-es?
szept. 3. 15:53
 56/70 anonim ***** válasza:
86%

53 hogy lehet ilyen szűklátókörűen élni.

Neked a gyermek az életed értelme, másnak ne. Ne erőszakold már a saját nézeteidet másokra. Képzeld el valakinek nem a gyermeknemzés az élete célja. Attól most valaki kevésbé értékes lesz?

szept. 3. 18:01
 57/70 anonim ***** válasza:
83%
Hogy "Nyilván értékesebb az a kapcsolat, amelyből gyermek születik." ez valami bődületes baromság! A kapcsolat az azt alkotó két ember számára lelki építőkő. Hogy még gyerek is születik belőle, az a ráadás, de gyerek nélkül is tökéletesen eléri egy jó kapcsolat a célját! Pont te vagy az, aki klerikális agymesést hangoztatsz ezzel a gyerekmániával, na ez a projekció, mikor tudod, hogy nincs igazad, és másra vetíted. Egy erőszakos, durva házasságból születhet akár 10 gyerek is, attól még az a kapcsolat nem lesz se értékes, se jó.
szept. 3. 20:18
 58/70 anonim ***** válasza:
78%
54-es Heteroszexuális vagyok, gyereket mégsem szeretnék. Ennyit erről.
szept. 4. 14:35
 59/70 anonim ***** válasza:
36%

Ki nem sz4rja le hogy az vagy?

Miért kell ezt bevallani? De utálom az ilyen főszereplő típusokat.

Írd ki facebookon. Ott lefalább minden rokon látja majd.. Na de gondolom jobb lenne a karácsonyt, más szülinapját, esküvőjét elbaxnod ezzel a hírrel. Az az igazi.

jan. 16. 10:18
 60/70 anonim ***** válasza:
84%

59.

Szinte szóról szóra igaz amit írtál. Ha akarja el dicsekszik vagy elmondja h a lelke örüljön de ha tudja h nem a normális es "nem érdemes" akkor inkább ne. Remélem mióta ki írta a kérdést már több mint fél éve Remélem már el dicsekedett vele ha már ennyire el szeretne!

jan. 16. 10:28
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!