Hogyan valljam be a rokonoknak, hogy homoszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
ápr. 14. 14:27
21/58 anonim válasza:
Maga még nem hallotta a "kijárta az iskolát" szókapcsolatot? Komoly hiányosság, 19-es! Próbáljon meg talán olvasni. Hátha segít.
22/58 anonim válasza:
Ne mond el. A te életed a te dolgod kit szeretsz.
23/58 anonim válasza:
Bevallani nem csak bűnt lehet 14-es. A kérdező nem hibázott. Szerelmet is szoktak bevallani. Bevallom én szeretem a csokoládét.. stb.. Bűnt gyónni szoktak jobb helyeken.
24/58 anonim válasza:
Én sem vallottam be soha, hogy vonzódom a saját nememhez is.:)Senkinek semmi köze hozzá.
25/58 anonim válasza:
Ameddig nem táncolsz kint a kamionon addig leszarom.
28/58 anonim válasza:
És ha táncol a kamionon az téged miért zavar?:) elveszi a helyedet?
30/58 anonim válasza:
Ostoba vagy 29-es egy 3 éves kislánytól egy pipacsot nem tudnál elvenni.Látom utolért a fidesz és a náci tagozatos mi hazánk uszítása.:)Tanultál volna inkább, elfogadóbb lennél így majd mész a börtönbe hamarosan ha lövöldözni szeretnél, csak szólok ott a lukad lesz a céltábla.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!