Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan valljam be a rokonoknak...

Hogyan valljam be a rokonoknak, hogy homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

ápr. 14. 14:27
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
25%
Nem vagyok egyiknek sem a híve de inkább a céllövölde mintsem melegsimogató legyek.
ápr. 15. 23:44
 32/58 anonim ***** válasza:
69%

Ki mondta, hogy simogasd, 31-es? Nem vágynak a simogatásodra. Elég, ha nem akarsz lövöldözni!

Amúgy pontosan mi bajod is van azokkal, akik azonos nemű iránt vonzódnak?

ápr. 15. 23:53
 33/58 anonim ***** válasza:
59%
Tedd fel az internetre.
máj. 9. 19:08
 34/58 anonim ***** válasza:
30%
Nem érdemes el mondani mert csalódnának mivel tudják h nem az a normális. Inkább hagyd abban a hitben őket hogy heteró vagy!
máj. 21. 22:56
 35/58 anonim ***** válasza:
53%
A balkezesség se normális, 34-es? A vörös haj se? A kopaszodó homlok se? Az 1,90-es magasság se? Ki vagy te, hogy bárkit is nemnormálisnak minősíts, csak azért, mert valamilyen szempontból a kisebbséghez tartozik? Nem érzed úgy, hogy a te gondolkodásmódod a 21. században oltári gáz? Legalább ne hirdesd!
máj. 21. 23:35
 36/58 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem is jobban jársz, ha nem vállalod fel magad, mert így nincs konfliktus.
jún. 6. 14:13
 37/58 anonim ***** válasza:
25%
Miért, szerinted a heterok is közlik a családdal, hogy meghúzták a szomszéd Julcsit? Miért kéne közölni? Majd ha elköteleződsz bemutatod a párod. Addig kb senkinek semmi köze hozzá. Átment már ez az egész reklámba. Utána jön a sírás, hogy a család kidobta. Ha az én gyerekem meleg lenne, azt elfogadnám. De az én házamba nem hozna udvarlót. És ha szivárványos zászlóval vonulgatna, meg egyéb módon reklámozná, azt nem tűrném. A szexualitás magánügy. Ha saját kapura játszik, tegye. De nem vagyok partner a reklámozásban.
aug. 28. 10:56
 38/58 anonim ***** válasza:
78%
Pontosan mi is a bajod a "reklámozással", 37-es? Ami természetesen nem reklámozás, hiszen nem Old Spice-ról van szó, csak arról, hogy nem szégyelli, mert nem szégyellnivaló. Ha te nem engednéd be a szíve választottját a házadba, akkor ne beszélj elfogadásról. És kinek érzed te magad, hogy bármit is "ne tűrjél" a felnőtt gyerekedtől? Megteheted, hogy kitagadod - ez kölcsönös lesz. Volt gyereked, nincs gyereked.
aug. 28. 11:15
 39/58 anonim ***** válasza:
83%

Te nem elfogadod, hanem megtűröd.

Tipikus tekintélyelvű szülő vagy.

Az ilyeneket szokták letojni a gyerekeik, amint kirepültek.

aug. 28. 23:15
 40/58 anonim ***** válasza:
43%
Sztem állj eléjük, és vágd oda, először biztos hidegzuhanyként éri őket, de az idő ezt is megoldja. Viszont felszabadultabban élhetsz utána.
aug. 29. 06:01
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!