Hogyan valljam be a rokonoknak, hogy homoszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
ápr. 14. 14:27
31/58 anonim válasza:
Nem vagyok egyiknek sem a híve de inkább a céllövölde mintsem melegsimogató legyek.
32/58 anonim válasza:
Ki mondta, hogy simogasd, 31-es? Nem vágynak a simogatásodra. Elég, ha nem akarsz lövöldözni!
Amúgy pontosan mi bajod is van azokkal, akik azonos nemű iránt vonzódnak?
34/58 anonim válasza:
Nem érdemes el mondani mert csalódnának mivel tudják h nem az a normális. Inkább hagyd abban a hitben őket hogy heteró vagy!
35/58 anonim válasza:
A balkezesség se normális, 34-es? A vörös haj se? A kopaszodó homlok se? Az 1,90-es magasság se? Ki vagy te, hogy bárkit is nemnormálisnak minősíts, csak azért, mert valamilyen szempontból a kisebbséghez tartozik? Nem érzed úgy, hogy a te gondolkodásmódod a 21. században oltári gáz? Legalább ne hirdesd!
36/58 anonim válasza:
Szerintem is jobban jársz, ha nem vállalod fel magad, mert így nincs konfliktus.
37/58 anonim válasza:
Miért, szerinted a heterok is közlik a családdal, hogy meghúzták a szomszéd Julcsit? Miért kéne közölni? Majd ha elköteleződsz bemutatod a párod. Addig kb senkinek semmi köze hozzá. Átment már ez az egész reklámba. Utána jön a sírás, hogy a család kidobta. Ha az én gyerekem meleg lenne, azt elfogadnám. De az én házamba nem hozna udvarlót. És ha szivárványos zászlóval vonulgatna, meg egyéb módon reklámozná, azt nem tűrném. A szexualitás magánügy. Ha saját kapura játszik, tegye. De nem vagyok partner a reklámozásban.
38/58 anonim válasza:
Pontosan mi is a bajod a "reklámozással", 37-es? Ami természetesen nem reklámozás, hiszen nem Old Spice-ról van szó, csak arról, hogy nem szégyelli, mert nem szégyellnivaló. Ha te nem engednéd be a szíve választottját a házadba, akkor ne beszélj elfogadásról. És kinek érzed te magad, hogy bármit is "ne tűrjél" a felnőtt gyerekedtől? Megteheted, hogy kitagadod - ez kölcsönös lesz. Volt gyereked, nincs gyereked.
39/58 anonim válasza:
Te nem elfogadod, hanem megtűröd.
Tipikus tekintélyelvű szülő vagy.
Az ilyeneket szokták letojni a gyerekeik, amint kirepültek.
40/58 anonim válasza:
Sztem állj eléjük, és vágd oda, először biztos hidegzuhanyként éri őket, de az idő ezt is megoldja. Viszont felszabadultabban élhetsz utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!