Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon lennenek az elvarasaim...

Nagyon lennenek az elvarasaim a paromnal szemben?

Figyelt kérdés

4 honapos gyerekunk van. Nagyon jó baba, viszont igenyli a figyelmet. Felesegem van itthon gyeden, en vallalkozo vagyok, eleg rugalmas programmal, viszont néha van, hogy reggeltol estig nem tudok hazajonni. Nagyon közel van a munkahelyem, napi többször is hazajarok, megnezni hogy minden ok-e, vagy ha eppen etetni kell a kicsit elveszem, vagy par percre ölbe veszem hogy addig se az anyjat nyùzza. Eljarok vele sétálni, reggelente tisztában teszem, ha itthon vagyok furdetem, szóval igyekszem. Ban egy kutyank, ami egy 200meterre lévő udvaron van, az is az én feladatom 90%-ban. 9 alkalmazottam is van melo helyen, így nem könnyű a karrier fele sem az életemnek.

Miota a kicsi megszuletett, egy kezemen megtudom számolni, hányszor főzött a párom itthon. A lakásban rendetlenség van mindig (én sem vagyok egy teljesen magam után minden csillog villog és elpakolos típus, de 2-3 naponta igyekszem rendszerezni a dolgaimat).. néha reggeli után futnom kell dolgozni, meg az asztal este is haza vár, a mosatlan folyamatosan tele van, ha nem vagyok itthon nem indul a mosógép sem... mindenre az a kifogás, hogy a baba mellett nem tudja csinálni. Úgy érzem a párom kicsit kényelmes lett, mindenre egyszerubb rafpgni hogy nincs ido, és ez kezdett zavarni. Ha barki atjon hozzank, szegyellnem kell a lakást is sokszor... a szüleink főznek és att hozzak át vagy ha nem, akkor éppen rendelünk valamit...éjszaka haza érek munkából, semmi nincs a hűtőben, bármikor haza jövök nincs egy "meleg fogadtatas"... kezd kikesziteni a helyzet. Próbáltam megbeszelni is, de csak veszekedés lett belőle, mert mindenki másként látja a dolgokat.

Valaki, aki járt hasonló cipőben, adna tanácsot?

2024. márc. 17. 00:05
 81/92 anonim ***** válasza:
10%
Kutya a két szobás lakásban?
2024. márc. 18. 17:06
 82/92 anonim ***** válasza:
83%

81

Látszik nem tudsz olvasni. A másik hàznál van amit felújít. Nem a lakásban van.

2024. márc. 18. 17:21
 83/92 anonim ***** válasza:
28%

"nem tudtam hogy ennyi veszett kismama van ebben a témában. :)))"

Hű, b+, ha nem troll vagy, akkor kabbe, kérdező.

2024. márc. 18. 22:48
 84/92 anonim ***** válasza:
41%

83as, a sok hasonszőrű lusta otthonlévő nő védi a mundér becsületét:-D

Kérdező: Egyél valahol mielőtt hazamész, ne vigyél semmit. Mosni a sajátodat mosd csak. ha már nem lesz mit felvennie, meg ennie csak megemeli a kényes fenekét a kanapéról. Ha nem, akkor menekülj.

2024. márc. 19. 07:16
 85/92 anonim ***** válasza:
57%

"Veszett kismama" :D

Igen, a legrosszabbak, hihetetlen, hogy mennyire gonoszok és rosszindulatúak a GYK-n jelenlévő kismamák, nincs olyan kérdés, aminél ne fröcsögnének.

Én mindig csak a gyerekeiket sajnálom, ha idegenekkel ilyenek, igazi pokol lehet velük élni...

2024. márc. 19. 13:27
 86/92 anonim ***** válasza:
43%

Egyik barátnőm így foglalta össze az első 6 hónapot: karikás szemekkel szoptattam. És láttam amit láttam, abszolút elhiszem neki.

En egyelőre csak madárfiókákat neveltem de az is kva macerás.

Ha olyan nagyra vagy a 9 alkalmazottal, nem fér be 10.nek egy bejárónő?

Most fel szeretnèl vágni a karriereddel és várod hogy hátbaveregessünk, hogy milyen ügyes vagy és neked van igazad? vagy tényleg választ vársz.

2024. márc. 20. 01:04
 87/92 anonim ***** válasza:
74%

Ja, hirtelen már a háztartást is viszed, mikor leírtad a nyitóban, hogy reggeltől estig nem vagy otthon.

Flexi sztori, mert nem tetszenek a válaszok. Szánlmas.

2024. márc. 20. 09:25
 88/92 anonim ***** válasza:
33%

"A párom azt eszi, amit éppen hozok neki én vagy amit éppen a szuleinktol kapunk"

"nem vagyok anyuci kicsi fia"

2024. márc. 20. 16:56
 89/92 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem nagy elvárás, hogy ha már otthon van legyen meleg étel és ne egye meg a retek.

De meg lehet oldani, menjen a csaj melózni, tartson el 3 embert, utána meg ha meló után hazamegy, vegye át a gyereket a fáradt férjétől, hogy szegénynek is legyen énideje.

2024. márc. 20. 17:05
 90/92 anonim ***** válasza:
41%
89-es! Ott a pont! Igazad van!
2024. márc. 20. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!