Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon lennenek az elvarasaim...

Nagyon lennenek az elvarasaim a paromnal szemben?

Figyelt kérdés

4 honapos gyerekunk van. Nagyon jó baba, viszont igenyli a figyelmet. Felesegem van itthon gyeden, en vallalkozo vagyok, eleg rugalmas programmal, viszont néha van, hogy reggeltol estig nem tudok hazajonni. Nagyon közel van a munkahelyem, napi többször is hazajarok, megnezni hogy minden ok-e, vagy ha eppen etetni kell a kicsit elveszem, vagy par percre ölbe veszem hogy addig se az anyjat nyùzza. Eljarok vele sétálni, reggelente tisztában teszem, ha itthon vagyok furdetem, szóval igyekszem. Ban egy kutyank, ami egy 200meterre lévő udvaron van, az is az én feladatom 90%-ban. 9 alkalmazottam is van melo helyen, így nem könnyű a karrier fele sem az életemnek.

Miota a kicsi megszuletett, egy kezemen megtudom számolni, hányszor főzött a párom itthon. A lakásban rendetlenség van mindig (én sem vagyok egy teljesen magam után minden csillog villog és elpakolos típus, de 2-3 naponta igyekszem rendszerezni a dolgaimat).. néha reggeli után futnom kell dolgozni, meg az asztal este is haza vár, a mosatlan folyamatosan tele van, ha nem vagyok itthon nem indul a mosógép sem... mindenre az a kifogás, hogy a baba mellett nem tudja csinálni. Úgy érzem a párom kicsit kényelmes lett, mindenre egyszerubb rafpgni hogy nincs ido, és ez kezdett zavarni. Ha barki atjon hozzank, szegyellnem kell a lakást is sokszor... a szüleink főznek és att hozzak át vagy ha nem, akkor éppen rendelünk valamit...éjszaka haza érek munkából, semmi nincs a hűtőben, bármikor haza jövök nincs egy "meleg fogadtatas"... kezd kikesziteni a helyzet. Próbáltam megbeszelni is, de csak veszekedés lett belőle, mert mindenki másként látja a dolgokat.

Valaki, aki járt hasonló cipőben, adna tanácsot?

2024. márc. 17. 00:05
 21/92 anonim ***** válasza:
80%
20, két gyerekem közül a tápszeres volt nagyobb matrica. Az iszsz anyatejes sokkal korábban lett önálló. Ő volt az, aki előbb megtanult darabosan, evőeszközzel enni (1 éves korára), önállóan poharból inni (9 hónaposan). Vele volt könnyebb a bölcsis, majd az ovis beszoktatás is (pedig még akkor is szopizott).
2024. márc. 17. 07:45
 22/92 anonim ***** válasza:
30%

19!

4 hónapos a gyerek, az már nem épp frissen szült asszony, plusz nem tökéletes rendet vár el, csak az alapokat

2024. márc. 17. 07:51
 23/92 anonim ***** válasza:
6%
Milyen csendes a kérdező....
2024. márc. 17. 08:01
 24/92 anonim ***** válasza:
29%

Pfff, a feleséged lusta, és igénytelen, gondolom gyerek előtt sem volt egy hàzitündér.

2 gyerekünk van, amikor picik voltak, akkor is ragyogott a házunk, és mindennap főztem. Sose jelentett gondot. Időbeosztás kérdése, én a baba alvásideje alatt nem aludtam, mint sok anyuka, hanem megcsináltam mindent.

Nekem a férjem fele ennyit sem segített, mint te, mégis megbírkóztam a házimunkával.

Pfff gáz, de van egy csomó nő, akinek a gyerek ürügy mindenre, a kuplerájra, az elhízásra, mindent ráfognak, hogy jajj a gyerek miatt nincs ideje semmire... ez óriási kamu, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, meg, amire igénye van.

2024. márc. 17. 08:04
 25/92 anonim ***** válasza:
44%
12, hagyjuk már... attól, hogy felébred egy négy hónapos, nem kell azonnal kikapnod az ágyból, és félbehagyni, bármit csinálsz éppen. Szerinted akkor akinek gyereke van, feküdjön egész nap és várja az ébredést?
2024. márc. 17. 08:10
 26/92 anonim ***** válasza:
22%

25:

a) troll

b) nem tetszett neki, hogy egy kommentelő sem fogja az ő pártját

2024. márc. 17. 08:15
 27/92 anonim ***** válasza:
38%
# vagy az is lehet, hogy nem a gyakorin lóg, amikor remgeteg munkája, egy fáradt felesége és egy 4 hónapos babája van.
2024. márc. 17. 08:20
 28/92 anonim ***** válasza:
57%

"Pfff, a feleséged lusta, és igénytelen, gondolom gyerek előtt sem volt egy hàzitündér. "

Ha így volt, akkor mégis mire számított házasság után? Csodára? Na ilyen nincs. Talán gondolkozni kellene mielőtt házasodik valakivel, akinek egyértelmű a viselkedése, és nem utána nyafogni, hogy képes még mindig önmagát adni. Ha valaki nem felel meg teljes mértékben az igényeinek, azzal nem kell komolyan semmit sem kezdeni. Nincsen olyan, hogyha majd ez lesz meg az lesz, akkor változik. A lfszt! Ki kellene már a nőni a mesékből. A jelleme adott mindenkinek, az tartósan és teljes mértékben sosem fog átalakulni, főleg ha az alanynak nincsen semmilyen igénye rá. Az ideiglenesen megjátszott előadással, amit megtesz, ha egyáltalán megteszi, mert ezt várják el tőle, azzal meg megint ki lehet törölni a segget. Olyan mint amikor a hűtlen ember fogadkozik, hogy soha többé sem, aztán mégis sorozatban folytatja.

2024. márc. 17. 08:21
 29/92 anonim ***** válasza:
62%
#28, nem troll, a legtöbb férfi ennyire selejtes. Nm bírják elviselni, hogy a gyerek megszületése után nem az ő kényelmük az elsődleges.
2024. márc. 17. 08:22
 30/92 anonim ***** válasza:
49%
31-es: én simán megmondtam volna, hogy majd akkor legyen igénye, ha felfogad ey házvezetőnőt, addig kusti van.
2024. márc. 17. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!