Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon lennenek az elvarasaim...

Nagyon lennenek az elvarasaim a paromnal szemben?

Figyelt kérdés

4 honapos gyerekunk van. Nagyon jó baba, viszont igenyli a figyelmet. Felesegem van itthon gyeden, en vallalkozo vagyok, eleg rugalmas programmal, viszont néha van, hogy reggeltol estig nem tudok hazajonni. Nagyon közel van a munkahelyem, napi többször is hazajarok, megnezni hogy minden ok-e, vagy ha eppen etetni kell a kicsit elveszem, vagy par percre ölbe veszem hogy addig se az anyjat nyùzza. Eljarok vele sétálni, reggelente tisztában teszem, ha itthon vagyok furdetem, szóval igyekszem. Ban egy kutyank, ami egy 200meterre lévő udvaron van, az is az én feladatom 90%-ban. 9 alkalmazottam is van melo helyen, így nem könnyű a karrier fele sem az életemnek.

Miota a kicsi megszuletett, egy kezemen megtudom számolni, hányszor főzött a párom itthon. A lakásban rendetlenség van mindig (én sem vagyok egy teljesen magam után minden csillog villog és elpakolos típus, de 2-3 naponta igyekszem rendszerezni a dolgaimat).. néha reggeli után futnom kell dolgozni, meg az asztal este is haza vár, a mosatlan folyamatosan tele van, ha nem vagyok itthon nem indul a mosógép sem... mindenre az a kifogás, hogy a baba mellett nem tudja csinálni. Úgy érzem a párom kicsit kényelmes lett, mindenre egyszerubb rafpgni hogy nincs ido, és ez kezdett zavarni. Ha barki atjon hozzank, szegyellnem kell a lakást is sokszor... a szüleink főznek és att hozzak át vagy ha nem, akkor éppen rendelünk valamit...éjszaka haza érek munkából, semmi nincs a hűtőben, bármikor haza jövök nincs egy "meleg fogadtatas"... kezd kikesziteni a helyzet. Próbáltam megbeszelni is, de csak veszekedés lett belőle, mert mindenki másként látja a dolgokat.

Valaki, aki járt hasonló cipőben, adna tanácsot?

2024. márc. 17. 00:05
 51/92 anonim ***** válasza:
35%

"...neveli a te gyerekedet az nem számít hajtásnak?"

4 hónapos a gyerek. NÉGY!!! Azon aztán rengeteget kell nevelni. Eszik, alszik, pelenka csere és séta. Kb ennyi. Nem kell bele halni

2024. márc. 17. 09:48
 52/92 anonim ***** válasza:
44%

Nő létemre írim, szerintem igazad van kérdező. Nem azt várod el, hogy patyolattiszta csillogó lakás legyen telefőzött hűtővel.

Na most azt lenne jó tudni, a feleséged mindig is ilyen volt-e? Mert a viselkedése lehet szülés utáni depresszió is.

Amúgy 4 hónapos bebe mellett azért el lehet végezni a mindennapi teendőket. Később lesz sokkal rosszabb, mikor már tud menni a gyerek. Na, akkor tényleg minden percben figyelni kell majd rá.

2024. márc. 17. 10:08
 53/92 anonim ***** válasza:
77%

Nem olvasom el direkt a kommenteket. Erre a kérdésre nem lehet kívülről válaszolni.

Ha nem tudjátok megbeszélni, kerjetek külső segítséget.

Sokszor nem a konkrét feladat a sok. Alábecsüljuk a gyerek születésevel járó következményeket, hatásait az anyára, apara, családra. Ilyen szempontból más véleménye nem mérvadó, vagy hogy ő hogy oldotta meg. Az a lényeg, hogy nektek legyen jó. Ehhez szerintem szinte mindig kell egy külső segítő/szem. Sok sikert!

2024. márc. 17. 10:42
 54/92 anonim ***** válasza:
63%
30as, akkro a legtöbb nő szüls után ennyire selejetes? Miért kell életképtelennek lenni? Egy gyerek nem lóg napi 48 órát csecsen...de tudom sokkal kényelmesebb ráfogni mindent. egye meg a nőt akkor a retek csak ne csodálkozzon ha a kérdező talál normális nőt aki nem igénytelenedik el csak mert szült egyet. Lehet fura de nők ezrei megoldják ezt 2-5 gyerekkel is persze értem én érdekesebb nézni a tvt mint normális háztartásbelinek lenni. De van megoldás, 6 hósan mehet vissza dolgozni eltarthat 3 ember apuka meg megoldja azt a nap 1 óra háztartási munkát gyerekkel.
2024. márc. 17. 11:40
 55/92 anonim ***** válasza:
62%

Mindenki a főzésen pörög, de írta a kérdező, hogy a kaját a szüleiktől kapják, mégcsak főzni sem kell őnagyságának, legalábbis nem minden nap.A bevásárlást a férj intézi, a főzést a nagyszülők, van automata mosógép, mosogatógép, egy két szobás lakást hogy a fenébe nem lehet elfogadható állapotban tartani ilyen feltételek mellett?

Mi is két szobás lakásban kezdtük a közös életünket, szinte nulla gyakorlatom volt a főzésben, háztartás vezetésben. Két pici gyerekkel voltam otthon, nem volt automata mosógépünk, sem mosogatógépünk, házhozrendelés ismeretlen fogalom volt, autónk sem volt, nem volt 100%-os rend, de a sz*r nem evett meg minket. Igaz, akkoriban nem volt Facebook, sem okostelefon, amin lehet lógni egész nap, aztán panaszkodni hogy a gyerek miatt nincs idő semmire.

2024. márc. 17. 11:40
 56/92 anonim ***** válasza:
30%
43as nekem meg ilyen lusta semmirevaló nőtől menne el a kedvem...
2024. márc. 17. 11:44
 57/92 anonim ***** válasza:
30%
34es a nő meg csak azért ment férjez hogy apuci helyett legyen aki eltartsa a lusta fenekét ezek szerint
2024. márc. 17. 11:45
 58/92 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező egyszerű, tegyél az asszony elé retkes tányért hogy édes szívem jó étvágyat. Csak a magadét mosd el. Ha ennyire igénytele lusta disznó akkor meg lépjél enné csa jobbat találsz. Értem én a gyerek napi 70 órát aszopik és napi 40 órát kell tisztába tenni így nincs ideje. bezzeg ha ágyban fetrengeni azt van akkor tudod, mi az igazság.

És nő vagyok, de sosem értettem az ilyen semmirekellő lusta nőket. Igen 3 gyerekem van de sose evett meg a retek és nem kellet a férjemnek megszakadni hogy tudja fizetni a bébiszittert, takarítónt eg ételrendelést hogy én széttett lábbal pihenhessek a megterhelő napi összesen 5 óra szoptatás után

2024. márc. 17. 11:49
 59/92 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező, magyarul bszol otthon lenni és kivenni a feladatod a házimunkából!, aztán még neked áll feljebb :D

Még jó, hogy az én férjem nem ilyen kretén.

2024. márc. 17. 11:57
 60/92 anonim ***** válasza:
37%

Ha ezt feltenném most a nő szemszögéből, hogy a férjem reggeltől estig dolgozik és semmit nem segít, akkor a férj lenne az emeletes phasz.

Csak jelzem.

2024. márc. 17. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!