Normalis, hogy ugy erzem, mintha "megugorhatatlan" elvarasaik lennenek sokaknak az interneten?
Tobb tarskereso oldalon is fent vagyok. Fiatal, diplomas, rendezett eletu, igenyes ferfi vagyok. Szerintem az atlag magyar ferfiaknal sokkal tobbet foglalkozol azzal, hogy vallalhatoan nezzek ki. Ami kifejezetten hatrany lehet sokaknak az 20 kg tulsuly, pedig 40 kg-ot mar leadtam, eg es fold a kulonbseg a mostani es az egy evvel ezelotti ommagamhoz kepest, de meg igy is annyira kevesnek tunik, hogy 50 lanybol kb. 1 kepes visszairni az uzenetemre, hogyha nem akar ismerkedni. Pedig nem vagyok proli, aki el sem olvasna a masik leirasat es egy "szia, mizu?"-val indit. Egyszeruen frusztral, hogyha en raszanok mondjuk 5 percet arra, hogy valami szemelyesebb hang etelu uzenettel kezdemenyezzek, akkor meg arra sem kepesek venni nagyon sokan a faradtsagot, hogy egy 5mp-es valasszal elutasitsanak. Egyszeruen csak nem valaszolnak.
Most nem fogok kepeket mutogatni magamrol, egyreszt kezd meginogni a lassan felepult onbecsulesem is ezek utan az élmények utan, masreszt meg biztos, hogy nagyon tavol vannak a kepeim a "tokeletes" minosegtol.
A kerdesem az, hogy itt vajon a tulsuly lehet kifejezetten taszito a noknek? Vagy ha nagyon elonytelenek a kepeim, akkor jogos, hogy meg egy nemet sem or vissza a masik? Vagy csak en "ertekelem tul" magamat es valoban ugyan olyan proli lennek, mintha egy "szia, mizu?"-val inditanek?
A lányok el vannak kényesztetve ezeken az appokon, túl sok figyelmet kapnak így nem igazán veszik emberszámba a fiúkat, úgyhogy ne vedd magadra, az ilyen appokon nem szokott nagy sikerük lenni a fiúknak
(És ezt egy lány írta, úgyhogy én is átéltem ezt az elkényesztetést és hatásait pedig egyáltalán nem az volt a szándékom hogy megsértsek vele bárkit is)
Én pár napja regisztráltam és mindenkinek szoktam válaszolni, igyekszem is nagyon udvarias lenni. De sokan visszapampognak és ezért meg fogom gondolni én is lassan.
Szerintem tegyél ki jó minőségű, életszerű fotót, az csak jót tehet az ügynek. ( És egy jófej bemutatkozót...)
Sokan kifejezetten mackós pasikra buknak.
Jó úton jársz, de még tovább kell menned a sikerért ;)
Én jól nezek ki és minden, de a tarskeresőkön max az igen/nem ig jutnak a lányok. Lejöttem az oldalról és jelenleg is 5 lannyal beszélgrtek minden nap. Ha én nem írok, akkor ők fognak mert hiányolnak stb. Ezt azért mondom mert a társkereső olyan mintha a szemétdombon keresnél valamit. Van akinek ott jön össze, de ahhoz 10/10 nek kell lennie.
Rajtad még van 20kg+ ami tenyleg sok. Rajtam csak 8kg van +ba és az is sok. Nagyon nehezen megy le szóval nagyon büszke lehetsz magadra hogy 40 et leadtál. 😁 Elhiheted hogy így is lehetne simán csajod már. Ha pedig még azt a 20 at is leadod akkor simaaaa. Csak ne társkeresőz. Facrbook, gyakori, személyesen, bármi jobb mint a társkereső. Mindenhol több az esélyed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!