Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon lennenek az elvarasaim...

Nagyon lennenek az elvarasaim a paromnal szemben?

Figyelt kérdés

4 honapos gyerekunk van. Nagyon jó baba, viszont igenyli a figyelmet. Felesegem van itthon gyeden, en vallalkozo vagyok, eleg rugalmas programmal, viszont néha van, hogy reggeltol estig nem tudok hazajonni. Nagyon közel van a munkahelyem, napi többször is hazajarok, megnezni hogy minden ok-e, vagy ha eppen etetni kell a kicsit elveszem, vagy par percre ölbe veszem hogy addig se az anyjat nyùzza. Eljarok vele sétálni, reggelente tisztában teszem, ha itthon vagyok furdetem, szóval igyekszem. Ban egy kutyank, ami egy 200meterre lévő udvaron van, az is az én feladatom 90%-ban. 9 alkalmazottam is van melo helyen, így nem könnyű a karrier fele sem az életemnek.

Miota a kicsi megszuletett, egy kezemen megtudom számolni, hányszor főzött a párom itthon. A lakásban rendetlenség van mindig (én sem vagyok egy teljesen magam után minden csillog villog és elpakolos típus, de 2-3 naponta igyekszem rendszerezni a dolgaimat).. néha reggeli után futnom kell dolgozni, meg az asztal este is haza vár, a mosatlan folyamatosan tele van, ha nem vagyok itthon nem indul a mosógép sem... mindenre az a kifogás, hogy a baba mellett nem tudja csinálni. Úgy érzem a párom kicsit kényelmes lett, mindenre egyszerubb rafpgni hogy nincs ido, és ez kezdett zavarni. Ha barki atjon hozzank, szegyellnem kell a lakást is sokszor... a szüleink főznek és att hozzak át vagy ha nem, akkor éppen rendelünk valamit...éjszaka haza érek munkából, semmi nincs a hűtőben, bármikor haza jövök nincs egy "meleg fogadtatas"... kezd kikesziteni a helyzet. Próbáltam megbeszelni is, de csak veszekedés lett belőle, mert mindenki másként látja a dolgokat.

Valaki, aki járt hasonló cipőben, adna tanácsot?

2024. márc. 17. 00:05
 61/92 anonim ***** válasza:
60%

61es, nem, nem lenne. Ha anyuci normális nő lenne, tehát nem várná el az alul-felül kiszolgálást, nem kéne ennyit dolgozni apukának hogy fizesse a fizetett segítségeket mert anyuci lusta belerakni a szennyes edényt a mosogatóba és elmosni.

Csak jelzem. ha valakinek a lustaság a világa, akkor dolgozza fel, hogy egyedül van mert valakinek azt a rengeteg pénzt elő kell teremtenie amiből ő mereszti otthon.

2024. márc. 17. 12:07
 62/92 anonim ***** válasza:
66%

61!

De itt a férj segít. Sőt, nemcsak segit, hiszen ő csinál mindent. "...én sem vagyok egy teljesen magam után minden csillog villog és elpakolos típus, de 2-3 naponta igyekszem rendszerezni a dolgaimat).. néha reggeli után futnom kell dolgozni, meg az asztal este is haza vár, a mosatlan folyamatosan tele van, ha nem vagyok itthon nem indul a mosógép sem." Tehát ő pakol, ő mos, ő mosogat

2024. márc. 17. 12:08
 63/92 anonim ***** válasza:
43%

#63, hol írta, hogy el is mosogat? Csak azt írta, hogy tele a mosogató :)

Amúgy nyugodtan mosogasson csak. A pasik szerint ez amúgy is csak egy lófüttynyi munka, hát lehet csinálni :)

2024. márc. 17. 12:21
 64/92 anonim ***** válasza:
72%
Kíváncsi vagyok mit csinál egész nap a feleséged?. Mi dolga van?
2024. márc. 17. 12:32
 65/92 A kérdező kommentje:

El is mosogatók, azzal sincs probléma, szívesen kiveszem a részem a házi munkából is és a gyerek nevelesbol is, csak én is néha fáradt vagyok...ha haza erek es taksritok vagy mosogatok vagy barmi, akkor miert nem a gyerekkel vagyok.. ha a gyerekkel vagyok, akkor o ledol kicsit, mert hosszu napja volt... sehol nem mondtam, hogy a feleségem nem csinál semmit. Gyerek előtt rengeteget segített a vállalkozásban is, szó nélkül jott. Csak valahogy most a háztartás teliesen háttérbe szorult. Nem az en kenyelmem zavar, mert nincsenek hatalmas igenyeim, viszont "junk food"-on sem akarok élni folyamatosan, jól esne 3 naponta egy leves esetleg, vagy ha a gyerek alszik akkor elpakolni ezt-azt, letorolni a port vagy folseperni a konyhában a morzsát...

Nem szerettem volna ilyen vitát ki robbantani, nem tudtam hogy ennyi veszett kismama van ebben a témában. :)))

2024. márc. 17. 12:43
 66/92 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, ha minden úgy igaz, ahogy írtad, én értem a problémádat, de ha a feleséged nem ilyen volt a szülés előtt, akkor itt akár szülés utáni depresszió is befigyelhet. Nem ijesztgetni akarlak. Az első feladat mindenképp egy őszinte beszélgetés lenne. Másodsorban pl kéthetente egyszer pár órára hátha belefér egy takarítónő, egy kétszobás lakás nem tart sok ideig, általában órabérben dolgoznak. Természetesen ettől még a feleségednek nem kellene, hogy egy mosogatógép, mosógép bepakolásától leessen a gyűrű az ujjáról, de legalább a nagytakarítások meg lennének oldva.
2024. márc. 17. 12:52
 67/92 anonim ***** válasza:
51%
Kérdezö, nem kell magyarázkodnod, hidd el, csak lusta disznó, igénytelen anyukák nem értenek veled egyet.
2024. márc. 17. 12:58
 68/92 anonim ***** válasza:
30%
67,es ez jó ötlet, addig anyuka mehet besegíteni apukának a céghez míg apuka fizeti a takarítónőt.
2024. márc. 17. 13:09
 69/92 anonim ***** válasza:
49%

"nem tudtam hogy ennyi veszett kismama van ebben a témában. :)))"

Megkérdőjelezem, hogy annyit csinálsz otthon, mint amennyit leírsz. Itt kicsit félrecsúszott a maszk.

2024. márc. 17. 14:01
 70/92 anonim ***** válasza:
52%

Kedves Kerdező!

A válaszokból egyertelműen leszűrhető, hogy szegyellje magát minden olyan nő,aki gyerek mellett is vezeti a háztartást és rendezetten él!

Éljenek a lusta anyák! Nekik a gyerek az első! Csak kell egy palimadár, aki kiszolgálja és eltartha őket, meg a gyereket!🤣🤣🤣

Szép délutánt Mindenkinek!

2024. márc. 17. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!