A mamám gyűjtött pár M-ot nekem és a testvéremnek, de az én részem is odaadta neki (kölcsönbe..)nyilván nem adta vissza.mit tennél a helyemben?
#33 az hogy a hozzászólásokat nem olvasod el egy dolog de legalább a kérdést értelmezd már normálian,még él a mama szó sincs örökségről
#34 amikor a 22-es válaszomat írtam nekem is eszembe jutott ez az opció és jó is lenne csakhogy
erről a helyzetről is tudtak illetve aszisztáltak hozzá oké hogy már bántja őket viszont ha megjelenik majd a nővér pityeregve,bűnbánó tekintettel
Háát.. ki tudja
Na most tudtam végig olvasni a kommenteket, köszi, hogy ennyien irtatok. Itt nem a lakhatásról van szó, nem is azért mert bajban vagyok és sürgősen kell a pénz. A férjemnek van lakása,és az a közös otthonunk, van egy kislányunk is.
Itt azzal van a probléma,hogy engem illetett volna meg az a pénz, és ha én is megkapom abban az időben (nem eltitkolják), akkor simán tudtam volna egy lakást venni vidéken, ami ma már 20-25 M-t ér. Iszonyatosan bosszantó, hogy ő lenyúlta a pènzem, vettek belőle a férjével közösen egy lakást.. és még én hallgatom mamától,hogy milyen rossz unoka a nővérem,hogy nem is látogatja, neki csak a pénze kellett.
Egyèbként nekem nem tud adni a mama, azt a par M-ot gyujtotte tobb even keresztul meg eladott egy kis kertet.
Ingatlanja van, egy gyereke, anya, aki egyebkent mondta parszor,hogy az csak az enyem lesz, de sztem ha mama meghal, noverem egybol megjelenik majd,hogy bajban vannak, nem tudjak fizetni a csokot, sokba van a 3 gyerek, elhagyta a ferje..stb…es megint nem kapok semmit, mert ugye en “jol keresek”, noverem meg nem dolgozott soha egesz eleteben…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!