Mindenképpen elöre iratnék egy szerzödést, amiben tisztázva van, hogy az esetleges károkért ki a felelös, mert adott esetben igencsak ráfizettek, ha netán a lány összetöri a kocsit és nektek kell kifizetni. Meg gondolom, a kölcsönbe adandó autó sem a fiúé, hanem a szüleié, ezért nekik is igencsak van beleszólásuk a dologba.
2015. márc. 11. 15:49
2/24 anonim válasza:
már annyira uncsi ez a "japán meg kínai meg néger gazdag szülők gyereke mindentlebíró szerelem" blabla hogy kapásból nem fordulhat elő ilyen mert össze nem jöhetne ilyennel a gyerekem.. miért nem lehet magyarnak MAGYARRAL összejönni ?
2015. márc. 11. 15:51
3/24 anonim válasza:
" mert össze nem jöhetne ilyennel a gyerekem"
Aztan ki tiltja meg neki?
2015. márc. 11. 15:54
4/24 anonim válasza:
"A fiú családja eszméletlenül gazdag"
ja mondjuk akkor érthető hogy miért jött össze külföldivel :) szánalom
5/24 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, köszönöm, hogy Te a kérdésre válaszoltál!
A fiú szülei nem igazán szólnak bele ilyen dolgokba. Úgy vannak Vele, hogy a gyerekük élete, Ő tudja, hogy mit csinál... Eléggé szabadon élt mindig is.
Második válaszoldó, Téged pedig nem értelek.
Te majd nem fogod engedni a gyerekeidnek, hogy olyan pár válasszanak maguknak, akihez vonzódnak csak azért, mert az illető pl. nem teljesen magyar származású?
6/24 anonim válasza:
Az elsö vagyok: annak ellenére fontos, hogy legyen papiron egy magállapodás, mert sokan megjárták már hasonló szivességekkel. Tudod, ez kicsit olyan, mint a családon-baráti körön belüli pénzkölcsönzés, a legtöbben utólag dühöngenek, hogy nem írtak róla semmit.
2015. márc. 11. 15:59
7/24 anonim válasza:
egyre mérget mernék venni: az ilyen kérdéseket sosem a szülők teszik fel, hanem a gyerekek akarnak kis erőt meríteni ahhoz, hogy mivel védekezzenek majd a szülő rosszallása ellen
(éppen ezért röhejes kérdések, mert qrvára nem számít, hogy én mit szólok hozzá, mert nem vagyok a szülőd)
2015. márc. 11. 16:00
8/24 anonim válasza:
azt,hogy a lány kicsit ribi...elhiszem, hogy akar vezetni,meg jó az autó de minek ahhoz luxusautó? akk válasszon már magának egy kisebb helyes autót aztán jó
2015. márc. 11. 16:03
9/24 anonim válasza:
első :D hát ezen röhögnem kell,kap kölcsönbe autót és még irasson papírt, hogy ha összetöri a drága lelkem akkor azt nehogy már neki kelljen kifizetni :D
2015. márc. 11. 16:04
10/24 anonim válasza:
En mint anya,nem engedném,hogy elfogadja az autót még kölcsönbe sem, még ráadásul friss jogsival.A fiu 18 éves a lányod nem tudom hány éves.Más tészta lenne,ha pl.25 felettiek lennének,de igy nem.Mindegy,hogy milyen származásuak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!