Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha a friss...

Mit szólnál, ha a friss jogosítványos lányod kölcsönbe kapna a 18 éves barátjától egy luxusautót?

Figyelt kérdés

A fiú családja eszméletlenül gazdag, az apukája és az Ő szülei nem is magyarok.

A lány nem fogadna el ajándékba egy ilyen volumenű dolgot, ezért a fiú "kölcsönbe" adja, hogy használja.

2015. márc. 11. 15:46
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nem én kaptam az autót.

Utolsó, nem értelek, ez mégis mitől lenne kamu?

Semmi konkrétat nem írtam, mások véleményére voltam kíváncsi.

A legjobb barátnőmről van szó amúgy.

Kicsit több, mint egy éve lett egy barátja és a sráccal eleinte semmi bajom nem volt, örültem, hogy boldogok. De utána megcsalta egy buliban több lánnyal, mert veszekedtek, de visszakönyörögte magát, mert "megbánta". Azóta minden happy, a barátnőm egy rossz szót nem mond a srácról.

Nemrég lett meg a jogosítványa és egyik reggel mondta, hogy nem kell apának elvinnie minket a suliba, mert jön ő kocsival. Azt hittem, hogy az anyukájáét hozza el, de nem. Ideállított egy terepjáróval, amit "kölcsön kapott" a barátjától, mert meglett a jogsija és hogy ez biztonságos, bármi baleset érné benne, megúszná.

Amióta a kocsi nála van, még 4 utcával arrébb is azzal megy... Nem érdekli, ha alig talál vele parkolót, vagy hogy többet áll a dugóban, mint amennyit vezet.

De a szülei meg ezt tök természetesen kezelik, mintha csak egy csokor virágot kapott volna.

2015. márc. 11. 22:47
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Terepjáróval megúszná? Ezt nem mondanám. A mi családunkban is van egy, tényleg jó kis kocsik, de történetesen most hallottam egy esetről, amikor a terepjáró sofőrje konkrétan beledarálódott a kocsiba egy baleset következtében. NINCS az az autó, ami megvédi. Főleg egy zöldfülű sofőrt. 20-30 évet aktívan végigkocsikázó emberek halnak meg az utakon nap mint nap... Neki még felügyelettel kellene vezetnie, nem pedig felelőtlenül mindenfelé.
2015. márc. 11. 23:26
 23/24 anonim ***** válasza:
na meg ez a "nem értelek, mitől lenne kamu?" is unalmas már az összes kérdésednél. legalább kicsit változtatnál. ja, hogy mostmár nem rólad, hanem a legjobb barátnődről van szó. mindjárt más. pszichológust ajánlok még mindig!
2015. márc. 12. 20:45
 24/24 anonim ***** válasza:

magyarul széttette a lábait egy terepjáróért !

na zsír! fogadjunk, ha ugyanaz a srác egy közmunkás lenne, nem is lenne ilyen kérdés :)))

2015. márc. 12. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!