Babakocsit szoktak kölcsönbe adni?
Egy hónapja született a kisfiam. A párom húga is gyereket tervez. 2 hete voltak meglátogatni és már most mondta hogy júj de szép a babakocsi, majd remélem félreteszitek nekem ezeket a dolgokat. És itt nem csak a babakocsira gondolt hanem minden másra is. Ruhák, stb.
Nos, tudom hogy nagyon korai még emiatt aggódni, de én nem szeretném neki oda adni a dolgainkat. Eleve mi is nagyon drágán vettük a babakocsit, sőt! Mi ajándékba kaptuk apukámtól. És hát mi is tervezünk még kis tesót, félre szeretném tenni. Plusz a ruhákat anyukámtól kaptuk és a mostohaanyukámtól. Nem adhatom tovább a húgaim ruháit. Nem is szeretném. Hogy lehet az ilyet finoman megmondani majd ha rákerül a sor?
Szerintem irigy fap*na vagy!
Mond meg nyugodtan hogy nem adod kölcsön, de ne várd hogy majd neked adnak bármikor is kölcsön....
milyen rosszindulatú vagy 2-es.
ha terveznek babát, miért adják kölcsön?
Egyessel értek egyet. Mondd meg, hogy elteszitek a többi babátoknak.
Egy frászt kell kölcsönadnod!
Hogy jut ilyen eszébe egyáltalán, mekkora taplóság ez!
Ha te felajánlod, az más, de, közölni, hogy igényt tart rá, megáll az eszem. Vele szerintem finoman nem fogod tudni megértetni, csak keményen...
Na akkor most ajándékba kaptátok vagy sokat fizettetek érte?
Párod mit mond?
Nekünk most 1 éves a lányunk, a ruhákat összecsomagoltam dobozokba. Van 4 testvérem, páromnak 1 és mi is tervezünk még gyereket. Ha valamelyik testvéremnek előbb lesz, akkor elvihetik, használják, visszaadják és beleteszik a sajátjukat is.
A drágább, nagyobb dolgokat ne adjátok oda.
Azért furcsa, hogy te kapsz mindent a családtól de adni nem akarsz. Nekem nem erről szól a család.
Attól félek hogy akkor meg azzal fog jönni hogy "De addig miért nem lehet oda adni?" Arra mit mondok?
Akkor ezek szerint nem szokás kölcsön adni ilyen dolgokat, ugye? Engem is megdöbbentett ahogy kijelentette. Ugyan nevetgélve mondta, de tudom hogy komolyan gondolta. Nem az hogy megkérdezte vagy valami, kijelentette hogy tegyük félre neki. Ez se lenne akkora gáz, ha már nagyobb lenne a fiam. De kb 2 hetes volt amikor ezt mondta.
1. vagyok
Tesóméknak is van 2 gyerek..Sógornőm elrakja azokat a ruhákat,amikre már nincs szükség,hogy majd az én gyerekemnek vagy a tesója gyerekének jó lesz,ne kelljen venni,ha van.Attól függ,kinek lesz hamarabb.Soha nem említettem neki,hogy kölcsön e adja majd,nem lenne pofám..Magától döntött úgy,hogy majd adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!