Szülők ti is kértek pénzt a gyereketektől kölcsönbe? Mikor meg én kérek pénzt erre arra nem kapok soha?
Én mikor hazajöttem pár hónap külföldi munka után, az volt az első dolguk, hogy több százezer forinttal lehúztak. Normális munkája egyiknek sincs, csak minden évben karácsony környékén keresnek egy nagyobb összeget, azt próbálják egész évre beosztani, persze nem sok sikerrel, év végére meg rengeteg adósságot halmoznak fel.
Öcsémtől is elkérték a pénzt, amit a nagypapájától kapott jogosítványra. Amikor meg megemlítettem nekik, hogy a szívességkéréseknek is van határa, akkor még én voltam a szemét, mert a szerintük gyerek dolga, hogy támogassa a szülőt. Hát szerintem rohadtul nem. A gyerek dolga az, hogy valahogy elkezdje az életét, boldoguljon, és ha a szülők elszedik a pénzét, ez nem túl egyszerű. Megjegyzem, hogy kisebb koromban sem, és nagyobb, kollégista éveim alatt sem adtak pénzt soha, a nagyszüleim támogattak mindenben.
Ok, 17 évesen lehet, de gyerektől pénzt kérni hogy lehet?
Eszembe nem jutna.
"Ok, 17 évesen lehet, de gyerektől pénzt kérni hogy lehet? "
Úgy értem, 17 éves dolgozhat már, de az a saját kertesete. Normális embernek még a gondolat is meredek, hogy elvegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!