A mamám gyűjtött pár M-ot nekem és a testvéremnek, de az én részem is odaadta neki (kölcsönbe..)nyilván nem adta vissza.mit tennél a helyemben?
Ezzel már nyílván nem tudsz csinálni semmit de ahogy a húszas írja egy ajándékozási szerződéssel "kizárni"az örökségéből bár ezt pontosan nem tudom hogy működik
Akik a feljelentést illetve a csalást emlegették azoknak megsúgnám hogy ha nem volt papír nincs bizonyíték
DE ha lett volna a csalásnál legdurvább esetben is 10 év a kiszabható büntetés és ami fontosabb ennyi az elévülési idő is szóval nincs miről beszélni
#21 Nem a mamája verte át, hanem a testvére. A mamája naív volt,
jóhiszemű, és nem gondolt arra, hogy ezt írásba is kellene foglalni.
Nem nagyon tudsz mit tenni. Legfeljebb a családod tud kárpótolni, ha akar, de mivel hivatalosan az nem a te pénzed volt, nehézkes.
Azt írod: "A mamát én nem is piszkálom érte,hanem anyát.." Anyádat ne piszkáld érte, nem ő könyörögte el a pénzt. Sajnos ezen már hiába dühöngsz, a tesód nem fogja visszaadni. Ne gondolj rá a te pénzedként, az talán segít valamelyest megnyugodni. Elvégre sosem volt a tied, és továbblépni muszáj.
"Ez csalas es az buncselekmeny es kesz."
Mi, hogy a nagymama a spórolt pénzt oda adta unoka 1.-nek?
Min őrlődsz? " Ami lett volna ha" részen?
Eltelt 10 év, ha nagyon akart volna a nagyi adni neked valamit 10 év alatt lett volna rá alkalma, vagy ott a másik lehetőség rád hagyja a házát..
De arra apellálni, másra hivatkozni és szídni, hogy miatta nem tudtál lakást venni nonszensz.
Az is míly érdekes, hogy karácsonykor hív fel ezzel, ez szimplán szar keverés.
Huhh ne tudd meg mennyi pénztől estem el 18 éves koromig. 😂 23 vagyok, de még mindig bánt mert én is tudtam volna már egy lakást venni.
De ezzel nem tudunk mit kezdeni. Nézd a jó oldalát. Segítség nélkül építed a saját életed. Saját önerőd van. Végülis ez is egy jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!