Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóvàtennéd e, ha 30.szülinapo...

Szóvàtennéd e, ha 30.szülinapodra nem kapnàl semmit az apádtól?

Figyelt kérdés

Mondjuk előtte se volt az a nagy ajàndékozós. Egy nőnapra sem kaptam sem egy csokit vagy viràgot, se névnapomra, se szülinapomra. Utoljàra akkor kaptam tortàt, mikor hat éves voltam. Külön élnek a szüleim egyébként gyerekkorom óta. Tudom, hogy van pénze, mert mindenféle kacatot megvesz magànak, meg most adta el az egyik autójàt is, ami milliós tétel.

Nem vagyok pénzéhes, van pàrom, együtt élünk, eltartjuk magunkat.

Maga a gesztus hiànya fàj, hogy ennyire nem volt képes, hogy azt mondja, menjek àt, mert meg akar köszönteni, még ha csak egy tàbla milkàt is adott volna jelképesen, de legalàbb gondolt volna ràm, ha màr egyszer lesz harminc éves az ember.

2023. nov. 12. 06:03
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

Diplomaosztóm is idén volt, és arra sem kaptam semmit. Még az egyik volt kolléganőm is adott nekem ajàndékot, gondolt ràm.

Csak az a fura, minden este írja, jóreggelt, jóéjszakàt, puszika, miközben az életem fontos pillanatai nem érdeklik. Nincsenek baràtai, nem jàr sehova, antiszociàlis. Ha neki kell valami, követelőzik. Akkor erre mi szükség van, hogy úgy kell csinàlni, mintha annyira szeretne, meg annyira lekicsinyít, mintha dedós lennék? Nevetséges. És ha mondanàm neki, én lennék a hàlàtlan, semmirekellő gyereke...

2023. nov. 12. 06:07
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Nálunk az ajándékozósdi valahol 15-16 éves korban véget ért. Őszintén szólva nem is hiányzik. De mindig felköszöntenek szóban.
2023. nov. 12. 06:11
 3/30 anonim ***** válasza:
96%

"előtte se volt az a nagy ajàndékozós"

Nem. Tudva ezt, nem lepne meg hogy nem adna semmit.

Amúgy az èn apám is ilyen volt, ès ha nem írta be a naptárba a szülinapokat akkor nem is tudta kinek mikor van. Tehát volt amikor szóban se köszöntött.

2023. nov. 12. 06:45
 4/30 anonim ***** válasza:
61%
36 évem alatt szó szerint semmit nem kaptam apámtól. Én is panaszkodjak?
2023. nov. 12. 06:57
 5/30 anonim ***** válasza:
85%
30 évesen már rég nem voltam ilyen kicsinyes. Engem már rég nem érdekel a születésnapom, ajándékot meg végképp nem várok el.
2023. nov. 12. 07:12
 6/30 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudtam volna reklamálni,mert a 30.szulinapomon már éppen 19 éve halott volt.

A 11.szulinapom hajnalán halt meg,46 évesen,kórházban.

2023. nov. 12. 07:29
 7/30 anonim ***** válasza:
83%
te se ajándékozd ill. köszöntsd fel soha és ha reklamál, fejtsd ki, hogy te se kaptál semmit és ez csak oda-vissza működik.
2023. nov. 12. 07:46
 8/30 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom eldönteni, hogy nagyon kapkodva írtad-e, vagy csak kamu az egész, amit nem gondoltál át eléggé.

Tegyünk úgy, mintha nem kamu lenne: ha az én apám azt írná nekem minden este, hogy "jóreggelt, puszika", akkor már régen aggódni kezdtem volna érte, és rávettem volna, hogy menjen orvoshoz. A másik, ha az elmúlt két és fél évtizedben soha nem adott volna ajándékot, már eszembe se jutna, hogy várjam tőle (ezek szerint a 20. születésnapodra se kaptál semmit, de úgy tűnik, azt nem tartod ennyire kerek számnak).

Annak meg semmi értelme, hogy évente egyszer nagy csinnadrattával felköszönt valaki, az év többi napján meg sz@rik a fejedre.

2023. nov. 12. 07:51
 9/30 anonim ***** válasza:
95%
Ha eddig se volt a nagy ajándékozós akkor nem meglepő msot se nem?
2023. nov. 12. 07:53
 10/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem kaptam 30. születésnapomra semmit tőle és fel sem köszöntött. Nem tettem szóvá.
2023. nov. 12. 08:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!