Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóvàtennéd e, ha 30.szülinapo...

Szóvàtennéd e, ha 30.szülinapodra nem kapnàl semmit az apádtól?

Figyelt kérdés

Mondjuk előtte se volt az a nagy ajàndékozós. Egy nőnapra sem kaptam sem egy csokit vagy viràgot, se névnapomra, se szülinapomra. Utoljàra akkor kaptam tortàt, mikor hat éves voltam. Külön élnek a szüleim egyébként gyerekkorom óta. Tudom, hogy van pénze, mert mindenféle kacatot megvesz magànak, meg most adta el az egyik autójàt is, ami milliós tétel.

Nem vagyok pénzéhes, van pàrom, együtt élünk, eltartjuk magunkat.

Maga a gesztus hiànya fàj, hogy ennyire nem volt képes, hogy azt mondja, menjek àt, mert meg akar köszönteni, még ha csak egy tàbla milkàt is adott volna jelképesen, de legalàbb gondolt volna ràm, ha màr egyszer lesz harminc éves az ember.

2023. nov. 12. 06:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
30 évesen? Kit érdekelne - a te korodban már 1200 km-re éltem, nem azon problémáztam, az egyébként sem ajándékozós apámtól kapok-e ajándékot :D
2023. nov. 12. 08:16
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
Te mit szoktál neki adni a születésnapján?
2023. nov. 12. 08:16
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Fel kéne nőnöd, gyerek! Tudomásul kell venni, hogy ő ilyen. Nem futunk olyan szekér után, ami nem vesz fel.
2023. nov. 12. 08:28
 14/30 anonim ***** válasza:
76%

Engem sem köszöntött fel apám soha. Ilyen tipus. El nem tudtam volna képzelni hogy ez bemegy egy üzletbe és vesz valamit bárkinek is. Még anyámnak sem. Azt is mi intéztük mindig és nyomtuk a kezébe hogy ezt kell adni.

Ellenben talicskával tolta haza a pénzt, és mindenünk megvolt. Szó szerint azt vettünk magunknak amit akartunk.

Viszont egyszer véletlenül együtt bementünk a dm be apámmal egy másik városban voltunk és dög meleg volt bementünk vízért. Akkor vettem egy körömlakkot is és természetesen egybe kifizette az egészet. Apám már nem él. Ez az utolsó emlékem tőle.

2023. nov. 12. 08:40
 15/30 anonim ***** válasza:
51%

Engem se erdekelne de meg az se ha annyit se mondana h Isten éltessen vagy valami. Nekem a szülinap teljesen huszad rangu dolog az életemben.

Én is 30 leszek.

2023. nov. 12. 09:42
 16/30 anonim ***** válasza:
94%

Dehogy tenném szóvá. Karácsony után 1-2 nappal születtem, ahogy az anyám is. A legtöbbször nem kaptam ajándékot a szülinapomra, mindig "összevonták" a karácsonnyal. Nem állítom, hogy ez remek megoldás, de ez volt, nincs mit tenni.

Sőt, rendszerint saját szülinapi tortám sem volt, mert mindig anyuval együtt ünnepeltünk, akinek 1 nappal volt korábban a szülinapja az enyémnél.

Ez van, nem az ajándék a lényeg. Szeretetben nőttem fel, ez fontosabb mint egy tábla csoki vagy akármi, amiért te 30 évesen itt nyünnyögsz a neten.

2023. nov. 12. 09:55
 17/30 anonim ***** válasza:
71%

Soha nem is kaptam, már az is csoda, ha emlékszik rá és küld egy SMS-t.

Szóval nem. :D De 14 hónap múlva majd kiderül, majd szólok, hogy valójában zavart-e.

2023. nov. 12. 09:57
 18/30 anonim ***** válasza:
24%
Meglepődnék... Már egy éve halott.
2023. nov. 12. 10:31
 19/30 anonim ***** válasza:
88%
nyafff . ami biztos hogy nem a 30. szülinap a te problémád , átmész hozzá és elmondod hogy egy szar ember/apa és le van tudva a lelki fájdalmad
2023. nov. 12. 10:40
 20/30 anonim ***** válasza:
34%

Hűha...

Olvasva az itt felsorakozó válaszokat, őszintén szomorú lettem, hogy ez sokatoknál ennyire "normális, átlagos, elfogadott" dolog, hogy a saját gyermekünk születésnapjáról így elfeledkezünk. 😔

Én mindig felköszöntöm a gyerekeimet, kapnak tortát is, és kisebb ajándékokat is. A szüleimet is felköszöntöm, Ők is kapnak süteményt ilyenkor, és ha nekem van születésnapom, engem tortával lepnek meg, rajta csillagszóróval. Igaz, tárgyi ajándékot már én sem kapok, de nem azért, mert elfelejtenek, hanem nem tudják már követni, mire van szüksége egy huszonéves nőnek....

Így magamat ajándékozom meg tárgyi dolgokkal, de a tortázás rendszeres program, és Ők szokták hozni.

Egyébként nem tenném szóvá, de nagyon rosszul esne.

2023. nov. 12. 12:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!