Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért kellett emiatt így...

Most miért kellett emiatt így leszólnia anyósomnak?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4 éve házasodtunk össze. Nem volt semmi extra, 2 tanúval csak, én rá 3 héttel már szültem. Úgy terveztük, hogy rá következő évben megtartjuk a nagy esküvőt amire mindenkit elhívunk.

Aztán jött a covid, nem lehetett semmit csinálni. Mire lehetett volna addigra az esküvői költségek 3x annyik lettek. Így az egészből már nem lett semmi.

Most nyáron megbeszéltük a férjemmel, hogy nagyon sajnáljuk, hogy nincsen egy fotónk se semmiről. Ezért kitaláltuk, hogy veszek egy szép fehér esküvői ruhát, és elmegyünk egy kreatív esküvői fotózásra, szép őszi időben ahogy annó terveztük.

Anyósomnak elmondtuk az ötletet és leszólt minket, hogy ez mennyire gáz ennyi év után, és ne erőltessük mert nagyon nagy hülyeség.

Ez tényleg ennyire gáz, rossz ötlet, hogy szeretnénk magunkról szép kreatív képeket?

2023. okt. 15. 22:44
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
59%
Fura, nekünk volt esküvőnk kovid alatt és fotózás is.( nem nagy 40fős) erdekes hogy 4 év után jött az ötlet. Főlrg gyerekkel. Én lehet megvarnam az 5 eves evfordulot es annak fenyeben fotozkodnek, az eskuvo dolgot hagynán. Az eskuvot ugysem hozhatjatok vissza, lenne egy " igazi" ok ra, lehetne ruha is es akar egy buli.
2023. okt. 16. 13:25
 42/44 anonim ***** válasza:
85%
Anyósnak semmi köze ehhez.
2023. okt. 16. 14:08
 43/44 anonim ***** válasza:
77%

Nem olvastam végig, bocsi, ha írták.

Én javasolnám egy szertartásvezető felkérését, rokonok meghívását és egy szép szabadtéri szertartás lebonyolítását, majd a kreatív fotókat.

Ha nem nagy a távolság, fotósként be is szállnék a projektbe (nyilván nem fullesküvős áron) :)

Ne érdekeljen más véleménye, ha te ezt szeretnéd, akkor éld meg!

2023. okt. 16. 21:34
 44/44 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is furcsa az ötlet. Ennyi erővel kishableánynak vagy kísértetnek is öltözhetnél egy fotózás erejéig, pont annyira lenne az is valós mint egy menyasszonyi ruha évekkel az eksüvő után.

De persze a ti dolgotok, mindenki maga tudja mi okoz neki örömet.

2023. okt. 16. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!