Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért kellett emiatt így...

Most miért kellett emiatt így leszólnia anyósomnak?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4 éve házasodtunk össze. Nem volt semmi extra, 2 tanúval csak, én rá 3 héttel már szültem. Úgy terveztük, hogy rá következő évben megtartjuk a nagy esküvőt amire mindenkit elhívunk.

Aztán jött a covid, nem lehetett semmit csinálni. Mire lehetett volna addigra az esküvői költségek 3x annyik lettek. Így az egészből már nem lett semmi.

Most nyáron megbeszéltük a férjemmel, hogy nagyon sajnáljuk, hogy nincsen egy fotónk se semmiről. Ezért kitaláltuk, hogy veszek egy szép fehér esküvői ruhát, és elmegyünk egy kreatív esküvői fotózásra, szép őszi időben ahogy annó terveztük.

Anyósomnak elmondtuk az ötletet és leszólt minket, hogy ez mennyire gáz ennyi év után, és ne erőltessük mert nagyon nagy hülyeség.

Ez tényleg ennyire gáz, rossz ötlet, hogy szeretnénk magunkról szép kreatív képeket?

2023. okt. 15. 22:44
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
95%
Csináld ahogy te szeretnéd. Szerintem az esküvőt nem tudjátok ezzel bepotolni, hogy csinaltattok pár fotót. Úgyhogy én azt gondolom hülyeség, ugyanúgy fogjátok hiányolni az esküvőt, mint most.
2023. okt. 16. 08:00
 32/44 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem is az lesz, hogy nézegetitek a fotókat, aztán nem bírtok majd ellenállnit, hogy mégis kifizessetek egy valódi esküvőt.
2023. okt. 16. 08:10
 33/44 anonim ***** válasza:
27%

Ugyan már, milyen rosszindulatú itt néhány hozzászóló! Ne is törődj velük, csupán irigyek, hogy nekik több millióba került, és több hónap szervezés előzte meg az esküvői fotózásukat, nektek meg a töredékéből kijön :D

Jó, oké, én semmibe nem nézek egy esküvőt, egész egyszerűen hihetetlennek tartom, hogy emberek képesek hosszú hónapokat szánni néhány óra megszervezésére (nincs egy teljes nap!!!!) és sok-sok milliót költeni rá, képmutatásnak tartom. Ráadásul az egész nem szól másról, csak a menyasszonyról, voltam jópár esküvőn vendég, és mindig végtelenül sajnáltam a vőlegényt, mert rá senki nem figyelt, az ő öltönyére, cipőjére, frizurájára nem igazán emlékszik senki. Sokszor hittem azt, hogy ő csak egy díszlet. De ez csak az én véleményem.

Kérdező! Csak az számít, amit ti ketten szeretnétek. Hajrá!

2023. okt. 16. 08:42
 34/44 anonim ***** válasza:
70%

"Ne is törődj velük, csupán irigyek, hogy nekik több millióba került, és több hónap szervezés előzte meg az esküvői fotózásukat, nektek meg a töredékéből kijön"

??????

Aki erre irigy, mert erre vágyik, az nem csinál milliós esküvőt, csak egy kéttanúsat vagy kis fogadást és elmegy fotózkodni. Aki milliós lagzit csinál, az meg vágyik rá, és nem irigykedkk arra, akinek ez kimarad.

Szóval tök abszurd a feltételezés, meg az is, hogy ha valaki hülyeségnek tartja ezt a fotózást 4 évvel lagzi után, az biztos irigy. Megjegyzem, nem értem a rosszindulatot sem, a kérdező volt kíváncsi, tényleg gáz-e, aki azt írta, szerinte igen, az szimplán a véleményét írta le. Ha te valamiben nem értesz egyet mással, akkor rosszindulatúnak tartod magad?

2023. okt. 16. 09:01
 35/44 anonim ***** válasza:
76%

4 év házasság után menyasszonyi ruhás képeket készíteni nekem röhej kategória. Egy 10 éves házassági évfordulón még el tudom képzelni, bár ott is csak akkor menyasszonyi ruhában, ha az eredeti még passzolna rám és a férjem is ugyanazt az öltönyt venné fel, amit anno az esküvőnkön.

Mi amúgy épp jövőre leszünk 10 éves házasok. Kis esküvőnk volt, készültek képek "profi" fotóssal, aki annyira azért nem volt profi, így a képek annyira nem szépek. Most fontolgatjuk, hogy keresünk egy valóban jó fotóst és vele készítettünk új képeket az évfordulón. Nem, nem az eredeti ruhákban, pláne, hogy pl nekem se "valodi" menyasszonyi ruham volt, hanem csak szépen felöltözve, vagy esetleg valami téma szerint.

2023. okt. 16. 09:27
 36/44 anonim ***** válasza:
95%

Én is gáznak tartom, nem a kreatív fotózást, hanem az esküvői vonalat.

Nekünk is 2 tabús esküvőnk volt, de volt profi fotósunk, elmentünk utána még fotózásra, rendes esküvői ruhám is volt.

És utána elmentünk 4 ebédelni.

2023. okt. 16. 09:55
 37/44 anonim ***** válasza:
35%

Én is gáznak tartom, nem a kreatív fotózást, hanem az esküvői vonalat.

Nekünk is 2 tanús esküvőnk volt, de volt profi fotósunk, elmentünk utána még fotózásra, rendes esküvői ruhám is volt.

És utána elmentünk 4 ebédelni.

2023. okt. 16. 09:55
 38/44 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudom, hogy anyósodnak mit fáj. Nem kellett volna szólnia semmit.

Nekem meg a babaérkezés nagy csinnadrattával, meglepetéssel, kiscipővel való bejelentése hülyeség, mégis ha valaki ilyet tervez lelkesen, akkor bólogatok, mosolygok, hogy tök jó, és ha másnak nem, hát az örömének örülök.

Lehet vitatkozni azon, hogy egy nemesküvői-esküvői fotózásnak mennyire van értelme, de felesleges, ti egy hangulatot akartok. Sok, hagyomány, megszokás vagy közmegegyezés szerint "fontos" vagy "értelmes" dolognak sincs a világon semmi értelme. Ez a fotózás olyan, mint a házasok közti, x év utáni fogadalom megújítás vagy mi. Logikusan az sem értelmesebb, mégsem szólják így le, hanem jajdeszép. Tök mindegy, mindenki csinálja azt, ami neki valamiért jólesik. Amíg valakinek nem származik kára más öröméből, addig minek kell köpködni, meg elrontani neki? Nem értem.

2023. okt. 16. 10:08
 39/44 anonim ***** válasza:
41%

38, én veled értek egyet, de hát tudod, ez a gyk.

Itt beszólni szokás, kioktatni, mocskolódni. Ne haragudjatok, elképesztően bunkó a stílus a kérdésre adott válaszok nagy részénél (tisztelet a kivételnek).

2023. okt. 16. 12:42
 40/44 anonim ***** válasza:
80%

"mégis ha valaki ilyet tervez lelkesen, akkor bólogatok, mosolygok, hogy tök jó, és ha másnak nem, hát az örömének örülök."

Figyelj, most attól fuggetlenül, hogy egyetértek veled, le merem fogadni, hogy te is fejezted már ki a véleményed kéretlenül, mint kb. mindenki. Én is, pedig kifejezetten figyelek erre, de ember vagyok, előfordult már. Most az anyósnál is.

Nem kell vele foglalkozni és kész.

2023. okt. 16. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!