Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért kellett emiatt így...

Most miért kellett emiatt így leszólnia anyósomnak?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4 éve házasodtunk össze. Nem volt semmi extra, 2 tanúval csak, én rá 3 héttel már szültem. Úgy terveztük, hogy rá következő évben megtartjuk a nagy esküvőt amire mindenkit elhívunk.

Aztán jött a covid, nem lehetett semmit csinálni. Mire lehetett volna addigra az esküvői költségek 3x annyik lettek. Így az egészből már nem lett semmi.

Most nyáron megbeszéltük a férjemmel, hogy nagyon sajnáljuk, hogy nincsen egy fotónk se semmiről. Ezért kitaláltuk, hogy veszek egy szép fehér esküvői ruhát, és elmegyünk egy kreatív esküvői fotózásra, szép őszi időben ahogy annó terveztük.

Anyósomnak elmondtuk az ötletet és leszólt minket, hogy ez mennyire gáz ennyi év után, és ne erőltessük mert nagyon nagy hülyeség.

Ez tényleg ennyire gáz, rossz ötlet, hogy szeretnénk magunkról szép kreatív képeket?

2023. okt. 15. 22:44
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
A lényeg ugyanaz. Esküvői kreatív fotózást szeretnénk. Nem ránk photoshoppolt fehér ruhát és öltönyt. Kimaradt az életünkből és hiányérzetünk van miatta.
2023. okt. 15. 23:12
 12/44 A kérdező kommentje:

Nem fogok még egyszer férjhez menni. Most jutott eszünkbe, hogy ilyet tudnánk csinálni.

Mivel sajnos senki nem tudta, hogy 2 évig semmit nem lehet majd csinálni, eszünkbe se jutott, hogy nem lesz majd esküvőnk.

2023. okt. 15. 23:14
 13/44 anonim ***** válasza:
92%
Ehhez igazán nem kell más véleménye. Nektek a férjeddel hiányzik ez a élmény, saját pénzetekből tudjátok ezt finanszírozni, akkor tegyétek meg. :) Utána menjetek el egy hangulatos vacsorára, gyerkőcöt bízzátok a savanyú anyósodra és majd reggel menjetek érte, töltsétek ketten az éjszakát is, esetleg egy szállodában. Más wellness-ezni megy, ez tesz jót a lelkének, nektek ez hiányzik - hajrá, ne sajnáljátok magatoktól a boldogságot!
2023. okt. 15. 23:16
 14/44 anonim ***** válasza:
35%

Akkor nem kellett volna két tanús esküvő, vagy ott kellett volna fotózkodni.

A szülés után is lehet manapság házasodni, nem köveztek volna meg, ha csak apai elismerő nyilatkozatot tesz az apuka a szüléshez.

A lagzis képek nem hiányoznak? Összetrombitálhatjátok a rokonságot egy kamuvacsorára hozzá...

Tényleg el kellene fogadni, hogy nálatok másképpen alakultak a dolgok. Nem lehet mindig minden úgy, ahogy eltervezitek...

Ha pedig nem megy, akkor nyugodtan csináljátok, csak akkor nincs értelme a kérdésnek 🙃

U.i.: akkor miért nem csináljátok már meg szerényen inkább a lagzit is? Kevésbé venné ki hülyén magát szerintem.

2023. okt. 15. 23:19
 15/44 anonim ***** válasza:
46%
El tudom képzelni a férjnek mennyire hiányzik ez az 'élmény'. Álmatlan éjszakái vannak gondolom.
2023. okt. 15. 23:20
 16/44 A kérdező kommentje:

Már nem szeretnénk lagzit, erre a kis megtakarításunkat nem szeretnének már feláldozni. Az akkor lehetett volna.

Nekem sincsenek álmatlan éjszakáim emiatt.

2023. okt. 15. 23:25
 17/44 anonim válasza:
80%

Borzasztó drága, valószínű azért.

10-15ezerre jön ki egy normálisabb menü +ital hozzá...és akkor a sütemény, helypénz és a felszolgálás,zene... ezt még menyasszonytánccal se lehet 0-ra visszahozni, egy pótesküvőn szerintem szóba sem kerülhet hiszen 4éve elmúlt az ifjú pár varázsa. Egyébként a bankoknál lehet már "esküvői hitelt" felvenni.

Az én szerény 20 fő alatti lagzim 2,5 millióba fájt volna

2023. okt. 15. 23:29
 18/44 anonim ***** válasza:
58%
Azért szól le mert tényleg gáz.
2023. okt. 16. 00:08
 19/44 anonim ***** válasza:
93%

4 éve vagytok házasok. Én tudod, mit csinálnék? 5 éves évfordulóra a házassági eskü megújítását. Szertartásvezető előtt meg minden.

Ha a lagzit már nem is akarjátok bepótolni ebből az alkalomból (bár simán belefér az is, de láttam írtad, hogy a pénz miatt nem), hanem csak ugyanúgy két tanúval, de akkor felvehetnéd a fehér ruhát, helyben is készülhetnének képek a szertartásról - meg akkor ezt tudnátok összekötni a kreatív fotózással. Ha fontos az anyós véleménye, erre talán ő is kevésbé furcsállkodna, mert így nem "csak" a fotó kedvéért a fehér ruha, hanem mondhatni van oka is.

2023. okt. 16. 00:38
 20/44 anonim ***** válasza:
83%
Nem gáz, nem hülyeség és ne törődj senkivel, csináljátok meg, amit elképzeltetek. A lényeg, hogy NEKTEK jelenteni fog valamit a fehér ruhás fotó.
2023. okt. 16. 01:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!