Most miért kellett emiatt így leszólnia anyósomnak?
A férjemmel 4 éve házasodtunk össze. Nem volt semmi extra, 2 tanúval csak, én rá 3 héttel már szültem. Úgy terveztük, hogy rá következő évben megtartjuk a nagy esküvőt amire mindenkit elhívunk.
Aztán jött a covid, nem lehetett semmit csinálni. Mire lehetett volna addigra az esküvői költségek 3x annyik lettek. Így az egészből már nem lett semmi.
Most nyáron megbeszéltük a férjemmel, hogy nagyon sajnáljuk, hogy nincsen egy fotónk se semmiről. Ezért kitaláltuk, hogy veszek egy szép fehér esküvői ruhát, és elmegyünk egy kreatív esküvői fotózásra, szép őszi időben ahogy annó terveztük.
Anyósomnak elmondtuk az ötletet és leszólt minket, hogy ez mennyire gáz ennyi év után, és ne erőltessük mert nagyon nagy hülyeség.
Ez tényleg ennyire gáz, rossz ötlet, hogy szeretnénk magunkról szép kreatív képeket?
Én megértem, hogy hiányérzeted van, hogy egyszer az életben viselni akarod a fehér ruhát, ha csak egy fotózás erejéig is. A covid sajnos sok mindent felülírt, és van, ami már nem pótolható, mint pl a lányoknak a szalagavató. Nekik sajnos nem adatik meg, hogy felvegyék a fehér ruhát egy keringőre.
A ti esküvői fotóitok szerintem igenis pótolhatók ilyen módon. Ne foglalkozz vele, hogy ki mit mondd. Menjetek, csináltassátok meg azokat a fotókat, mert örökké bánni fogod, ha mégis kihagyod.
Hát most mit lehet mondani? Igen, röhejes, felesleges.
De ma azt a világot éljük, hogy erre azt mondjuk, hogy valósítsátok meg önmagatokat, meg ne foglalkozzatok senkivel, stb. De attól még hülyeség. Ez olyan mintha mintha a gyerek születése után öt évvel dugnál focilabdát a ruhád alá és mennél kismamafotózásra.
Ha anyád mondta volna ezt, akkor is kiírod a kérdést, vagy arra legyintesz és lépsz tovább?
Akkor tedd most is ezt. Az ő veléménye lehet ez, neked nem kell vele foglalkozni. Most hogy miért mondta el a véleményét, nem tudom, mindenki elmondja néha kéretlenül, a te anyád is a férjednek, a te szádon is ki fog csúszni 20 év múlva alkalomadtán a gyerekeid és házastársaalik előtt, emiatt felesleges kérdést kiírni.
Mármint nyilván az a cél, hogy szidjuk együtt anyóst, mert megbántott, meg szeretnél megerősítést kapni, hogy jó, mait csinálsz, pedig itt is sokaktól azt fogod kapni, hogy hülyeség. Szerintem is az, de miért érdekelne a véleményem?
Az emberek azért készítenek fotókat, mert később elejét ezek emlékeket idéznek fel.
Ez a fotózás nem emlék.
Attól, hogy felveszed a fehér ruhát, és kész pár képed, nem volt részed soha abban, amit te igazi esküvőnek tartasz, nem voltak (szerinted) igazi menyasszony. Neked ez fog eszedbe jutni a képekről, hogy mi nem jutott.
Igaza van anyósnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!