Anyósomnak vegyek valamit anyák napjára?
El vagyok veszve, nem tudom mi a szokás. Eddig édesanyámnak mindig vettem valamit, ez most sem kérdés. Illik adni valamit az anyósnak is vagy a párom mamájának ? Elvégre ők is anyák, jó persze nem az enyém..de értitek.
Ha igen, akkor mit ?
Itt az oldalon olyat is olvastam hogy nem illik mert nem a másik anyjának kell venni ezt-azt..
Köszönöm előre is!
Nos, a pároddal közösen menjetek és úgy köszöntsétek fel.
A mi családunkban így a szokás legalább is.
Itt azért sok minden nincs tisztázva!
Márpedig amíg nincs tisztázva, addig én erre így nem tudok válaszolni!
(Túl kevés az információ!!)
6-os,akkor ne válaszolj,ki kérte. Túlfontoskodod.
Kérdező: nálunk az adja a virágot,akinek az édesanyja,és a házastárs egy doboz bonbont ad (valami szebbet). Másik édesanyánál ugyanez fordítva. Szerintem szép szokás.
Ha nem éltek együtt, én nem adnék. Mi együtt lakunk, közösen választottunk egyforma ajándékot a párommal, amit ő az ő anyjának, én az enyémnek fogok átadni.
Sok anya van a családban, rokonságban, de nekem csak egy anyám van, így nem fogok mást köszöntgetni.
Szerintem adj a saját anyukádnak és a párod meg adjon az ő anyukájának.
Nyilván ha nagyon komoly a kapcsolat, régóta tart, esetleg gyerek is van és jó is a viszony vele, akkor valószínű én is felköszöntetném.
De amíg nincs közös gyerekünk, addig tuti nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!