Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit köszönhetsz a párodnak?...

Mit köszönhetsz a párodnak? Mi az amit sosem felejtessz el? Egy közös pillanat, kedves gesztus pl?

Figyelt kérdés

Mi nagyon egymásra találtunk a barátommal,rengfeteg közös élményünk van a lehető legtöbb szeretetet kaptam tőle,amit még soha mástól.Tudom,bármikor számíthatok rá és Ő is rám.

Kirángatott egy súlyos depresszióból,rendbe rakta az életem.

Tegnap beültünk egy cukrászdáma,a kedvenc dalom szólt,amit kislány korom óta imádok.Ő csak nevetett és fogta a kezem,az ablakon besütött a nap én meg csak arra tudtam gondolni,ezt meg sem érdemlem.

Milyen dolgok vannak amik összekötnek benneteket?Ami megerősíti a kapcsolatot?Közös pillanatok stb.

Remélem nem túl buta kérdés,de engem nagyon érdekelne:)

2010. okt. 15. 23:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is sok mindent fel tudnék sorolni, de nekem is van "egy közös pillanat", amit sosem felejtek el, a Kérdező cukrászdás történetéhez hasonlóan. Ott kezdődik, hogy együtt élünk és a párom férfi kötelességének érzi, hogy minden reggel kávéval ébresszen :) Fél évvel ezelőtt kórházba kerültem, nagyon nehezen viseltem. Amikor csak tudott jött látogatni, délelőtt pedig hozta a reggelit és az otthon lefőzött kávét. Sosem felejtem el, ahogy reggelente, a gyógyszerektől bágyadtan ültem a folyosón, mellettem a párom fogta a kezem, kinn napról napra jobban esett az eső, ölemben csokis fánk, kezemben termosz az "otthon illatú kávéval".
2010. okt. 16. 11:26
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy leírtáttok,jó ilyen kedves dolgokat olvasni.

Utolsó ez nagyon aranyos volt;)(és a többi is persze)

2010. okt. 16. 16:49
 23/24 A kérdező kommentje:
-t :))
2010. okt. 16. 16:49
 24/24 anonim ***** válasza:

Azt, hogy ő mellettem volt akkor is mikor mindenki elfordult tőlem, hogy bármikor számíthatok rá, nagybetűs BÁRMIKOR. Hogy soha nem hazudik nekem, inkább a szemembe mondja az igazságot, még akkor is ha tudja, hogy jól leszidom érte:) Amit köszönhetek még az a rengeteg szeretet amit adott nekem, az együtt töltött 3 év (bármi történne sosem felejteném el).

Remélem egy napon majd gyerekeket is köszönhetek neki:)

2010. okt. 16. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!