Ha vissza mehetnél az idöben mi az amit máshogy csinálnál? és mi az a pillanat amit ujra végig néznél szivesen?
Talán a nyelvtanulásra és a szakmára fordítanék több időt, de csak talán, illetve nem mentem volna bele egy ügynöki munkának, maradtam volna a seggemen:) azt a munkahelyet kihagytam volna az életemből:)
újra végig nézném a kiskutyám hazahozatalát, a párommal való ismerkedési időszakot és összejövetelt, az eljegyzésemet :)
Találkoznék azzal a fiúval akivel ezt nem tettem meg, mert féltem, hogy mi lesz utána.
huhh..hirtelen nem tudom mi
1.)Jobban kiélvezném a már sajnos nem élő szeretteimmel töltött időt. Nem mondanék nekik nemet semmire.
2.)Nem vettem volna részt technikusi képzésen, hanem mentem volna főiskolára.
3.) Nem a jelenlegi helyemen dolgoznék.
2 dolog, amit máshogy csinálnék:
-Teljesen más iskolát végeztem volna el, mint ami
-1 pasit kihagytam volna az életemből szívesen, bár ha azt vesszük, legalább tudom, hogy mitől "tökéletes" a párom :)
Amit "visszatekernék":
-Esküvőnk
-Amikor megszületett a picink :)
-Nem jöttem volna össze a volt barátommal.
-Minden pillanatot újra néznék, amikor azzal a fiúval beszéltem, aki tetszik nekem.
-Jártam volna angol szakkörre.
-Valamilyen hangszeren elkezdtem volna tanulni
-Több időt töltöttem volna bulizással
18/l
- többet tanulnék, főleg nyelveket
- jobban kiélném magam, ismerkednék sok emberrel, kapcsolatokat építenék
- igent mondanék annak a bizonyos srácnak.. :))
- nem mondanám le a londoni utazást
///
- a mostani párommal való ismerkedést szívesen megnézném
- a középsulis szerelmet újra megélném :)) olyan szívdobogás, gombóc-torokban érzés azóta sem volt
Mivel nekem sajnos se éjjelem, se nappalom a széthulló párkapcsolatom miatt, én ha lehetne, visszamennék oda, ahol még nagyon boldogok voltunk és megpróbálnám másképp csinálni.
Visszanézni? Talán ennek a kapcsolatomnak az elejét.
Amit máshogy csinálnék:
Nem vesznék össze a legjobb barátnőmmel, ami miatt 2 éve utáljuk egymást
Nem járnék a mostani pasimmal, mert elég rossz a kapcsolatunk
még annó az egyik üvegezésen megcsókoltam volna a srácot akit kellett volna, de akkor nem tettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!