Ha vissza mehetnél az idöben mi az amit máshogy csinálnál? és mi az a pillanat amit ujra végig néznél szivesen?
Szia!
Másképp csinálnám
Iskola, tanulás, illetve pár emberrel nem ismerkednék meg, nem csak párkapcsolat címén, hanem eleve
Amit végignéznék: A párommal való megismerkedést.
Huh, sok mindent csinálnék másképp.
Sokkal többet törődnék az édesanyámmal, és azon az utolsó napon tudnám, h hamarabb kell mentőt hívni, azon kívül nem hallgatnék az orvosra, h anyu leállhat a vízhajtóval.
Nem erre a szakra mennék főiskolára, hanem arra, ami tényleg érdekel, ez áll a középiskolára is.
Befognám a számat azon a szerdai napon, és akkor nem kell elköltöznünk ide.
Amit végignéznék újra?
A gyerekkorom anyuval, mikor sétálni mentünk a Ligetbe, mikor ugróiskoláztunk.
Újra szívesen átélném a verseny napját, mikor országos első lettem csapatban.
A házasságkötésem, a kisfiam születése, és az a sok jó, ami még rám vár életem során :)
Több idő a tanulásra, a világ megismerésére. Időben kiállnék magamért anyámmal szemben is. Pár embert messziről elkerülnék(nagyon rossz hatással voltak rám), és az exemmel előbb jönnék össze, akkor nem történtek volna meg nagyon fájó dolgok, ha időben elkezdjük húzni egymást felfelé...
Akkor most vele lennék boldog, vele lenne min1gyermekem...
Illetve a fiammal töltenék több időt, időben dokihoz mennék a depimmel...
Mit néznék újra végig: amikor először a kezembe adták a gyermekeim, amikor először kutyáztak, másztak, felálltak, az első puszit...
Amit másképp tennék:
- nem költöztem volna el apával, hanem maradtam vna a kis házban
- már rég lenyelvvizsgáztam volna németből, és angolul tanulnék
- fősulin is mást tennék
Amit végignéznék:
- anya és apa esküvőjét
- az összes boldog pillanatot, amiért érdemes élni
Amit másképp csinálnék:
-több idöt töltöttem volna a nagyszuleimmel, és sose bántottam volna öket meg.
-nem halasztottam volna a fösulin, hanem egyszerre elvégeztem volna
-nem szakítottam volna az exemmel, és akkor már családom lenne, rendes férjem és min 2 gyerekem
-a mostani barátommal nem kellett volna összejönni, mert most nem tudok megszabadulni töle!
Amit visszapörgetnék:
-azt az idöt, amikor éltek a nagyszüleim
-azt, amikor az exemmel voltam. és most jobban csinálnám, vele maradnék.
27/L
Amin változtatnék:
- visszamennék gimi elsőbe úgy hogy tudnám, hogy mi is szeretnék lenni, és jól választhatnék egyetemet és szakot (utólag már tudom)
- a jelenlegi bonyolult kapcsolatomat tekintve, azt gondolom, én is hibás vagyok benne, hogy most bonyolult, mert nem mertem lépni, amikor kellett volna
(Jó tanács mindenkinek: Merj lépni, ha tetszik valaki, mert ha nem is jön össze, nem veszítesz semmit sem, maximum csalódsz, de ha nyersz, te vagy az egyik legboldogabb ember a világon!)
Amit újra átélnék:
- szalagavató (csodaszép, büszke pillanatok voltak azok)
- kézilabdameccsek (amiket én játszottam, és amiken néző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!