Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha vissza mehetnél az idöben...

Josek kérdése:

Ha vissza mehetnél az idöben mi az amit máshogy csinálnál? és mi az a pillanat amit ujra végig néznél szivesen?

Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 14:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kiskamasz voltam, amikor egy megyei versenyen 9-ik lettem, az első harmincat elküldték jutalomtáborba a Balaton mellé. Sosem voltam "hazavágyós", az utolsó két nap mégis majdnem megőrültem, hogy "haza, haza!". Mintha dróton rángattak volna.

Amikor hazaértem, imádott nagyapám, aki anyám helyett anyám és apám helyett apám volt, már haldoklott. Semmi más nem tartotta benne a lelket - az orvos szerint csoda volt orvoslilag, hogy még élt -, csak az akaratereje, hogy engem még egyszer látni akart és engem várt haza. Másfél nap múlva meghalt (nyolcvan fölött volt).

Soha nem bocsátom meg magamnak, hogy gyáva voltam, hogy halálra rélmültem, hogy nem öleltem meg, hogy nem vigyáztam rá - az utolsó két évében én tartottam benne a lelket -, hogy nem vertem ki a palávert, hogy hogy elvigyenek vele a mentőben, hogy segíthessek neki, hogy nem fogtam a kezét az utolsó óráján - annyira félt szegénykém a haláltól. És én ezt tudtam akkor is, mégsem cselekedtem helyesen. Nem voltam elég jó. :(

Bárcsak visszamehetnék az időbe, és másként csinálhatnám az egészet!

2011. aug. 2. 19:51
 22/22 anonim ***** válasza:

Más gimibe megyek és nem ebben a sza*fészekben cseszem el 4 szép évemet

Előbb nekifekszek a nyelvtanulásnak

F/18

2012. nov. 1. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!