Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit köszönhetsz a párodnak?...

Mit köszönhetsz a párodnak? Mi az amit sosem felejtessz el? Egy közös pillanat, kedves gesztus pl?

Figyelt kérdés

Mi nagyon egymásra találtunk a barátommal,rengfeteg közös élményünk van a lehető legtöbb szeretetet kaptam tőle,amit még soha mástól.Tudom,bármikor számíthatok rá és Ő is rám.

Kirángatott egy súlyos depresszióból,rendbe rakta az életem.

Tegnap beültünk egy cukrászdáma,a kedvenc dalom szólt,amit kislány korom óta imádok.Ő csak nevetett és fogta a kezem,az ablakon besütött a nap én meg csak arra tudtam gondolni,ezt meg sem érdemlem.

Milyen dolgok vannak amik összekötnek benneteket?Ami megerősíti a kapcsolatot?Közös pillanatok stb.

Remélem nem túl buta kérdés,de engem nagyon érdekelne:)

2010. okt. 15. 23:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
megmentette az életem :) nélküle nem tartanék ott, ahol most tartok
2010. okt. 15. 23:43
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Kb 1 éve jártunk amikor az anyám meghalt. Azóta végig mellettem van akkor költözött hozzánk, ennek már 10 éve ....
2010. okt. 15. 23:47
 3/24 anonim ***** válasza:
17%
Amikor a leg jobban kivoltam , akkor a váci utcában a mekiben lesz..pott.
2010. okt. 16. 00:00
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

hát először is miatta jöttem rá,hogy egy rosszul működő kapcsolatban vagyok,amit csak a megszokás tart össze. Aztán megmutatta,milyen,ha igazán szeretnek :) Rájöttünk,hogy csomó mindenben hasonlítunk,érdeklődési kör meg minden és nagyon jókat tudunk beszélgetni is. Nagyon sok szép közös emlékünk van,vele voltam először életemben tengerparton,együtt néztük,ahogy felkel a nap és közben beszélgettünk,csókolóztunk...olyan volt,mintha egy romantikus filmbe csöppentem volna :)

De azóta is sok sok szép dolog történt,de hosszú lenne leírni midet. Összeköltöztünk,megkérte a kezem,most itt tartunk...és nagyon jó :)

na persze vannak nehéz napok,de azt is átvészeljük.

2010. okt. 16. 00:00
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
ma 00:00 Gratulálok, igényes kapcsolat lehet...
2010. okt. 16. 00:07
 6/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,írhattok még,aranyos dolgok:)

Hát kedves harmadik,igen ez is egy megoldás végülis:D

2010. okt. 16. 00:07
 7/24 anonim ***** válasza:
9%
miért ?! szerintem tök rendi volt és megértő. csípom a csajt nagyon
2010. okt. 16. 00:09
 8/24 anonim ***** válasza:
76%

Mit köszönhetek neki? A GYERMEKEMET!!!!!

Plusz rengeteg fájdalmat de a kis Manómért bármit elviselek!!!!!

2010. okt. 16. 00:17
 9/24 anonim ***** válasza:
81%
Azt, hogy amióta megismertem, boldog vagyok, és semmit sem tartok lehetetlennek elérni mellette.
2010. okt. 16. 00:25
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy általa elhagyhattam végre a szülői házat, lehetőségem volt végre nem megalázkodni a szüleim előtt.

Hogy úgy szeret, ahogy talán még senki.

De sajnos ez sem elég, így sem túl jó a kapcsolatunk :(

2010. okt. 16. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!