Mit köszönhetsz a párodnak? Mi az amit sosem felejtessz el? Egy közös pillanat, kedves gesztus pl?
Mi nagyon egymásra találtunk a barátommal,rengfeteg közös élményünk van a lehető legtöbb szeretetet kaptam tőle,amit még soha mástól.Tudom,bármikor számíthatok rá és Ő is rám.
Kirángatott egy súlyos depresszióból,rendbe rakta az életem.
Tegnap beültünk egy cukrászdáma,a kedvenc dalom szólt,amit kislány korom óta imádok.Ő csak nevetett és fogta a kezem,az ablakon besütött a nap én meg csak arra tudtam gondolni,ezt meg sem érdemlem.
Milyen dolgok vannak amik összekötnek benneteket?Ami megerősíti a kapcsolatot?Közös pillanatok stb.
Remélem nem túl buta kérdés,de engem nagyon érdekelne:)
hát először is miatta jöttem rá,hogy egy rosszul működő kapcsolatban vagyok,amit csak a megszokás tart össze. Aztán megmutatta,milyen,ha igazán szeretnek :) Rájöttünk,hogy csomó mindenben hasonlítunk,érdeklődési kör meg minden és nagyon jókat tudunk beszélgetni is. Nagyon sok szép közös emlékünk van,vele voltam először életemben tengerparton,együtt néztük,ahogy felkel a nap és közben beszélgettünk,csókolóztunk...olyan volt,mintha egy romantikus filmbe csöppentem volna :)
De azóta is sok sok szép dolog történt,de hosszú lenne leírni midet. Összeköltöztünk,megkérte a kezem,most itt tartunk...és nagyon jó :)
na persze vannak nehéz napok,de azt is átvészeljük.
Köszönöm a válaszokat,írhattok még,aranyos dolgok:)
Hát kedves harmadik,igen ez is egy megoldás végülis:D
Mit köszönhetek neki? A GYERMEKEMET!!!!!
Plusz rengeteg fájdalmat de a kis Manómért bármit elviselek!!!!!
Hogy általa elhagyhattam végre a szülői házat, lehetőségem volt végre nem megalázkodni a szüleim előtt.
Hogy úgy szeret, ahogy talán még senki.
De sajnos ez sem elég, így sem túl jó a kapcsolatunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!