Melyik volt az a pillanat, amikor azt kívántad, bárcsak sose múlna el, megállna az idő?
Amikor 3 órán át csókolóztunk mínusz 10 fokban metsző szélben, egy játszótéren 2 felnőtt ember.
De elmúlt...
Amikor a kiskutyám elaludt a karomban:)
Nekem három ilyen momentumom volt eddig életemben:
1. Mikor legelőször ültem az első saját kocsimban.
A mai napig megvan, hiszen csak három éve kaptam, de az az első találkozás, az első kilométerek...
2. Tavaly nyáron Visegrádon voltunk a párommal, egy csodás éjszaka után kisétáltunk a teraszra és a takaró alatt összebújva végignéztük a napfelkeltét.
3. Idén tavasszal eljutottam a Csomolungmára. "Csak" 5300 méterig mentünk fel, de az is maga volt a csoda. Mindent hó borított, a Nap vakítóan sütött, de mikor felnéztem az égre a nagy feketeségben annyi csillagot láttam, mint még soha. A levegő olyan tiszta volt, hogy szavakkal nem lehet kifejezni, és mivel szerencsére nem fújt a szél, olyan élményben részesültem, ami újjáértelmezte a csend fogalmát. Hogy Carter Chamberst idézzem, azt hiszem ott és akkor egy rövid időre meghallottam "a hegy hangját"...
21/F
Mindent hó borított, a Nap vakítóan sütött, de mikor felnéztem az égre a nagy feketeségben annyi csillagot láttam, mint még soha.
szep alom lehetett masodik valaszolo =))
Amikor tünetmentes voltam. Az szép egy év volt, remélem újra eljön és megáll az idő!
20/L
Van egy visszatérő "pillanat", amikor a barátommal összebújva fekszünk, és csak a szuszogását meg a szívdobogását hallom :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!