Basszusgitár vásárláshoz előtt állok és teljesen kezdő vagyok a témában, most szeretnénk bandát alakítani haverokkal. Ez a gitár (1. link) ezzel a kombóval (2. link) megállná-e a helyét egy bandában (gondolok itt a hangerőre, funkciókra stb. )?
gitár: [link] Php? Temacim=&mainpromo=&promo=Ibanez%20GSR-200&content=showstuff. Php&termekID=371
kombó: [link] Php? Temacim=&mainpromo=&promo=Harley%20Benton%20HBW-150&content=showstuff. Php&termekID=3898
Bocs, ezek a jó linkek!
gitár: www.codahangszer.hu/index.php?temacim=&mainpromo=&promo=Ibanez GSR-200&content=showstuff.php&termekID=371
kombó: www.codahangszer.hu/index.php?temacim=&mainpromo=&promo=Harley Benton HBW-150&content=showstuff.php&termekID=3898
Szia!
A kombó kezdésnek (nem metál zenében) jó lehet.
A gitár viszont szerintem kerülendő, agathis basst ennyiért biztos nem vennék.
SX-ek vannak nagyon jó áron, valódi égerből, kőrisből, sokkal jobban megéri.
Nekem pont van egy eladó 5 húros fekete JB SX-em, éger, cserélve van rajta a húrláb meg a hangszedők, sokkal jobb minőségre, még olcsóbban is kijönnél vele, ha érdekel dobj mélt, küldök képeket, meg ami kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!