Melyik volt az a pillanat, amikor azt kívántad, bárcsak sose múlna el, megállna az idő?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 01:38
12/25 anonim válasza:
Amikor végre többéves várakozás után eljuthattam Görögország egyik legszebb partjára és csak néztem a tengert.
13/25 A kérdező kommentje:
nekem is emlékezetes volt amikor Görögországban a parton megnéztük a napkeltét:)
2010. jún. 27. 15:00
14/25 anonim válasza:
amikor barátommal feküdtünk egymás mellet és csak gyönyörködtünk egymásba, simogatuk egymást, és közben csókólóztunk...uhh...még most ki ráz a hideg tőle :)
15/25 anonim válasza:
A húgaimmal és a vőlegényemmel a Tiszaparton, a játszótéren játszottunk (ez régen volt, boldog voltam!).
Amikor kijöttem a sikeres érettségimről.
Amikor az öcséimmel fürdőztünk tavaly nyáron.
Bálon táncoltunk a párommal, 2 éve.
Hirtelen ennyi, ezek örökre bevésődtek, nem tudom, miért.
Ami következik remélem :D: 2 hónap múlva az esküvőnk, és 1 év múlva a diploma! :D
16/25 A kérdező kommentje:
sok sikert!:)
2010. jún. 27. 20:48
17/25 anonim válasza:
Mivel abban a magasságban nem veri vissza a levegő a fényt, ezért az ég állandóan sötét, így még nappal is tökéletesen lehet látni a csillagokat. Utána lehet nézni...
19/25 anonim válasza:
Amikor egy évben egyszer-kétszer nincs rajtam hatalmas rosszullét... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!