Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt az a pillanat,...

Melyik volt az a pillanat, amikor azt kívántad, bárcsak sose múlna el, megállna az idő?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 01:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mikor 10 percen át ölelkeztünk :)
2010. júl. 4. 12:36
 22/25 anonim válasza:
Amikor először megpillantottam a kislányomat. Azóta eltelt 15 hónap, és mindig azt hiszem, hogy épp a legcsodásabb korban van, azt kívánom, bárcsak megállna az idő, aztán jön egy újabb nap, és kiderül, hogy van szebb és csodásabb dolog az addigiaknál is.
2010. júl. 4. 21:25
 23/25 anonim válasza:

ez egy kicsit furcsa lesz, hiszen mindenki ilyen szerelmes láv sztorikat mondott :D

néhány napja voltam egy rock koncerten, és arra gondoltam, sose akarok elmenni innen. felejthetetlen volt :D

amúgy a Depresszió lépett fel. szívesen átélném még néhányszor :D

2010. júl. 4. 21:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha már pillanatról van szó, ...orgazmusnál mindig ezt kívánom.
2010. júl. 4. 22:59
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Rég volt nagyon is rég!

Amikor még szebb volt ez a világ,és nyugisabb életem volt sulis korszakomban, és az akkori barátnőmmel nem tudtam találkozni egy hétig, mert megbetegedtem. Mivel szigorúan fogták őt otthon, nem találkoztunk,mert mindig sietnie kellett neki haza, így csak megbeszéltük, hogy majd egy hét múlva amikor meggyógyulok, találkozunk újra ugyanott, ahol mindig is szoktam várni rá!Amikor eltelt az egy hét odamentem,először csak a barátnőjét láttam meg, ő csak annyit mondott, hogy már nagyon vár rám, és így is volt! Amikor megpillantottuk egymást mintha el lettünk volna varázsolva, egyből odafutottunk egymáshoz, és elkezdtünk csókolózni. Nagyon finom volt, több érzelem volt benne, mint azelőtt bármelyik csókolózásunkkor!:) Majd a többi osztálytársai próbáltak volna velünk szóba állni, de mi nem figyeltünk oda senkire sem, csak egymásra! Álltunk ott és szerettük egymást, nagyon! Talán azóta se volt ilyen romantikus élményem....:(

26/F

2010. júl. 5. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!