Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy minél hamarabb...

Mit tegyek hogy minél hamarabb elköltözhessek és el tudjam tartani magam?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom ami az én családomba folyik. A szüleim elviselhetetlenek,apám ma például meg fogtam a táskáját mert mondtam neki hogy ha nem gond el szeretném rakni távolabb tőlem mert kényelmetlen volt nekem hogy ott volt mellettem a táskája, és véletlenül kiesett a táskából vmi(már egyébként is kilógott a táskájából az a dolog) és mindennek elhordott,hogy micsoda nőszemély vagyok stb... és aztán még ő sértődött meg. Amikor pedig ott álltunk a megállóba 10 perc múlva jött volna a troli és nem volt minket hajlandó megvárni, hanem szó nélkül ott hagyott bennünket és felszállt az éppen arra tartó villamosra. Illetve mindig azt mondja hogy nem járkálhatok egyedül az utcán mert elrabolnak éa egy fürdőkádba fogom magam találni a veséim nélkül. A testvérem is állandóan idegesít, direkt hangosan csámcsogva eszik, hogy engem tudjon vele idegesíteni(tudja hogy nem bírom hogyha valaki csámcsogva eszik) és aztán pedig röhög rajtam. Ő egy 20 éves férfi és nem önálló még, ha leesik egy kaja darabka a földre, hiába mondom neki,hogy vegye fel, anyukámnak kell felvennie. Rendszeresen iszik is és nem igazán lehet erről leállítani. Szóval arra gondoltam hogy esetleg elköltöznék Pestre pár év múlva, csak nem tudom hogy keressem meg a lakásra a pénzt. Mindenképpen diákmunkát fogok vállalni és elmenni innen minél messzebre, mert már lelkileg-testileg is teljesen nem bírom. Egyszerűen úgy érzem megbolondultam, zagyvaságokon jár az eszem állandóan és nem tudok nyugodt lenni mert valaki állandóan idegesít. Én tényleg csak békét,nyugalmat szeretnék,semmi mást, tényleg. Tehát akkor elvégzem a megmaradt iskolás éveimet az érettségiig és aztán ha leérettségizem onnántól nem tudom hogyan tovább. De egyetem jó lenne szerintem, mellette munkával. Vannak ötleteitek hogyan érjem el ezt a célomat?

2023. aug. 6. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
91%
Miért anyukád veszi fel a szemetet? 2 éves a pici fia?
2023. aug. 10. 00:04
 42/77 A kérdező kommentje:
Hát szerintem igen. Abban a tévhitben él, meg tudja, hogy a drága 20 éves fia semmirekellő. Amúgy tényleg nem bírom, kéne keresnem barátokat, nagyon nagy szükségem lenne barátokra, talán ha velük el tudnék menni beszélgetni, vagy akármi,akkor lehet elvonnák a figyelmemet a sok negativitás körül,ami itthon van.
2023. aug. 10. 08:40
 43/77 A kérdező kommentje:
Vagyis jó tévhitben él, mert tényleg semmirekellő*
2023. aug. 10. 08:42
 44/77 anonim ***** válasza:
56%

Az eddig leírtak alapján az egész családod "semmirekellő". De ez nem a ti hibátok - ez egy korszellem. Ez van!

:-/

2023. aug. 10. 08:48
 45/77 LuckyLevi ***** válasza:
85%
Látod ez jó ötlet. De eddig miért nem voltak barátaid?
2023. aug. 10. 08:49
 46/77 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem sikerül megtalálnom a hozzám hasonló embereket,akikkel egyetértek,meg támogatjuk egymást. De már itt az ideje valahogy összeszednem magam, és végre találni olyan embereket akikkel jól érzem magam.
2023. aug. 10. 09:11
 47/77 A kérdező kommentje:
Illetve a testvérem kb. egész nap fújja az orrát (nyilván erről nem tehet) de arról tehet hogy a 20 vagy 30 db elhasznált zsebkendőt nem képes beledobni a kukába, hanem mindegyik szanaszét van a szobájában. A redőnyt egész nap nem húzza fel a szobájában, ül a sötétbe, és ha mondjuk neki,hogy húzza fel a redőnyt, akkor kiakad és azt a szövegét kezdi el,hogy nem ti mondjátok meg, ne parancsolgassatok nekem... pedig mi csak jót akarunk egyébként neki,hogy ne lehúzott redőnyös szobába üljön egész nap...
2023. aug. 10. 09:14
 48/77 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ott bajok rendesen...
2023. aug. 10. 09:22
 49/77 LuckyLevi ***** válasza:
100%
Lehet, hogy megéri néha olyanokkal is haverkodni, akik nem annyira a Te stílusod.
2023. aug. 10. 11:47
 50/77 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát megpróbálok majd valakit keresni aki jófej
2023. aug. 10. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!