Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy minél hamarabb...

Mit tegyek hogy minél hamarabb elköltözhessek és el tudjam tartani magam?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom ami az én családomba folyik. A szüleim elviselhetetlenek,apám ma például meg fogtam a táskáját mert mondtam neki hogy ha nem gond el szeretném rakni távolabb tőlem mert kényelmetlen volt nekem hogy ott volt mellettem a táskája, és véletlenül kiesett a táskából vmi(már egyébként is kilógott a táskájából az a dolog) és mindennek elhordott,hogy micsoda nőszemély vagyok stb... és aztán még ő sértődött meg. Amikor pedig ott álltunk a megállóba 10 perc múlva jött volna a troli és nem volt minket hajlandó megvárni, hanem szó nélkül ott hagyott bennünket és felszállt az éppen arra tartó villamosra. Illetve mindig azt mondja hogy nem járkálhatok egyedül az utcán mert elrabolnak éa egy fürdőkádba fogom magam találni a veséim nélkül. A testvérem is állandóan idegesít, direkt hangosan csámcsogva eszik, hogy engem tudjon vele idegesíteni(tudja hogy nem bírom hogyha valaki csámcsogva eszik) és aztán pedig röhög rajtam. Ő egy 20 éves férfi és nem önálló még, ha leesik egy kaja darabka a földre, hiába mondom neki,hogy vegye fel, anyukámnak kell felvennie. Rendszeresen iszik is és nem igazán lehet erről leállítani. Szóval arra gondoltam hogy esetleg elköltöznék Pestre pár év múlva, csak nem tudom hogy keressem meg a lakásra a pénzt. Mindenképpen diákmunkát fogok vállalni és elmenni innen minél messzebre, mert már lelkileg-testileg is teljesen nem bírom. Egyszerűen úgy érzem megbolondultam, zagyvaságokon jár az eszem állandóan és nem tudok nyugodt lenni mert valaki állandóan idegesít. Én tényleg csak békét,nyugalmat szeretnék,semmi mást, tényleg. Tehát akkor elvégzem a megmaradt iskolás éveimet az érettségiig és aztán ha leérettségizem onnántól nem tudom hogyan tovább. De egyetem jó lenne szerintem, mellette munkával. Vannak ötleteitek hogyan érjem el ezt a célomat?

2023. aug. 6. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
62%
#10 - már tizenhat évesen két éve van neki hátra a középsuliból, és nem biztos hogy utána be tud jutni egy kollégiumi iskolába. Ja a főiskolán meg (általában) tanulni kell, úgyhogy standard diákmunkából nehezen fogja megoldani az önállósodást!
2023. aug. 6. 21:54
 12/77 anonim ***** válasza:
42%
Csak akkor idegesítsd a tesód a lufival, amikor éppen ő is idegesít téged. Így a szüleid sem köthetnek bele, mert mondhatod, hogy de hát ő is épp ezt csinálja. Ha csámcsog, mindig hozd a lufit. Lehet, idővel nem is fog már csámcsogni.
2023. aug. 6. 21:57
 13/77 LuckyLevi ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg, hogy mikor fog felnőni? Mi ebben neki az élvezet? Aztán ignoráld a csámcsogást. Amíg látja, hogy zavar, tutti nem fogja abbahagyni. Hiszen, azért teszi, hogy bosszantson. Ha belemész, akkor egy gyerekes cívodás lesz minden nap.
2023. aug. 6. 22:29
 14/77 anonim ***** válasza:
65%

A másik kérdést a 20 éves tesód írta ki? Most itt a gyakorin versenyeztek a "hogy költözzek el a hülye családomtól" diszciplínában?

XD

2023. aug. 6. 22:34
 15/77 anonim ***** válasza:
84%
Gyakorlatban annyit ami egy albira kell nem angoyn fog tudni összeszedni ennyi idösen.
2023. aug. 7. 00:44
 16/77 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat. 22:29-es már sokszor megkérdeztem a testvéremtől hogy miért élvezi annyira azt hogy idegesít engem, aztán ignorálom, de nem hagyja abba. 20 éves létére nem nőtt be a "feje lágya'.
2023. aug. 7. 10:29
 17/77 A kérdező kommentje:
Meg igazából anyám is borzasztó idegesítő, állandóan kérdés nélkül betör a szobámba, meg fogok őrülni lassan teljesen...
2023. aug. 7. 10:37
 18/77 A kérdező kommentje:
Meg egyébként azon kaptam rajta magam, amikor felébredtem hogy ugye a telefonomat lefekvés előtt valahova elraktam és nem ott találtam és szerintem az anyám tette ezt mert neki elromlott a telefonja és akkor most az enyémet akarja használni és most még le is tagadta hogy hozzá nyúlt. Egyébként nagyon elvesztettem a bizalmamat anyám felé is, mert sokszor csinált olyan dolgot amit tudta hogy nem szeretnék de még is megtette.
2023. aug. 7. 11:33
 19/77 A kérdező kommentje:
Kezdek abban is gyanakodni, hogy nem lehet véletlenül hogy nem ebbe a családba tartozom? Úgy értem, hogy ők nem az igazi szüleim. Nem tudom, hogy valami DNS vizsgálattal meg lehet e ezt pontosan állapítani hogy kik a szüleim? Hol tudnám ezt megcsináltatni?
2023. aug. 7. 11:35
 20/77 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit akarsz elérni a DNS vizsgálattal.

Akár pozitív, akár negatív (mire is?), az eredmény nincs befolyással jogilag a pillanatnyi családi állapotodra.

Annak megváltoztatása jóval bonyolultabb folyamat.

Azt, hogy mondjuk kijelented, nem vagy az apám, e pillanatban nem jelent jogilag semmit.

Mit akarsz elérni?

Egyébként alhangon 70e-nél kezdődik.

2023. aug. 7. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!