Mennyire gáz ha otthon él valaki iskola elvégzése után hogy minél többet félre tudjon tenni?
Nekem nem gaz.
De masoknal lehet igen.
Elore nem tudni h a masik fel h reagal.
Kerdes hogyan kommunikalod le ezt.
Ha az jon at h atmeneti az allapot es ha ugy alakul akkor siman otthagyod a mamahotelt. Akkor pozitiv az uzenete. Hiszen a jovore teszel felre de nem bujsz e moge mint kifogas h nem kelljen feladni a kenyelmet.
Minden a mértéken múlik.
Ha valaki 22 évesen végez az egyetemmel és 30 évesen még otthon él, az kicsit gáz.
Persze vannak körülmények. Pl. beteg szülőket ápolni kell, akkor az más tál tészta.
Ellenben ha valaki otthon él, de már dolgozik, akkor szerintem úgy fair ha beszáll a kiadásokba. Ha ételbe nem is, rezsibe.
Aztán miért gáz 30 évesen otthon lakni?
A gáz az ha valaki eltartatja magát függetlenül attól hol lakik meg ha elvárja hogy a szülei legyenek a háziszolgái.
Nem mindenkinek álma az albérlet, és mások gazdagítása. Nem külföldön élünk ahol hamarabb elérhető egy kisebb ház, de főként lakás. Én 29 évesen élek itthon férfiként, részben emiatt. Gazdagéknál működik az hogy 23-26 évesen átmenetileg lehúznak egy új építésű albérletben pár évet, és vesznek egy házat utána.
Amit a bérleti díjra költenék annak egy részét odaadom a szülőknek ha elfogadják, ha nem akkor ráköltöm magamra.
Arra meg nem alapozok hogy majd megismerkedek egy hasonló gondolkodású csajjal, és összedobjuk a pénzt, utána meg külön megyünk mert talál magának mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!