Az egyetem/iskola elvégzése után mennyi idő telt el, mire bevállaltátok az első gyereket?
Saját házban/lakásban laktatok már akkor?
Hitel volt még a házon? Ha igen, mennyi ideig kell(ett) még fizetni a gyerek születése után?
11 év telt el...férjemmel 6 éve vagyunk együtt
Mikor megismerkedtünk neki is,és nekem is saját házunk,és saját autónk volt,ez nagyon jó,hogy igy sikerült
Elötte rengeteget dolgoztam,több lábon álltam,plusz örököltem egy ház árát,abból tudtam megvenni az első házamat,ami egy 140nm-es,eltolt szintes családi ház,amit pár év alatt sikerült szépen felújitani a keresetemből,amit félretettem az évek alatt
Mostanra mondom azt,hogy büszke vagyok rá,hogy olyan házam van,amiről 10 éve csak álmodni mertem
Ettől függetlenül,felvettük a babaváró hitelt
2019.decemberében születtek meg az iker kislányaink,a férjem eladta a házát
A babaváróból,és a háza árából vettünk Debrecenben egy lakást,amit kiadtunk albérletbe,fix jövedelem,és még maradt is belőle,amit beraktunk a bankba a gyerekeknek
Most várjuk a 3.babánkat,igy a 10 milliót nem kell visszafizetni
Eredetileg is 3 gyermeket szerettünk volna,és ha már igy alakult,igénybe is vettük
Most fogjuk a 2.5 millió ft-os 7 személyes autó támogatást igénybe venni,illetve folyamatban van az elintézése
Férjem amit örökölt házat a nagymamájától,az is eladásra került múlt hónapban,igy ezt is,az autó vásáslást,hitel nélkül meg tudjuk oldani
Tényleg,le a kalappal azok elött,akiknek hitelt kell felvenni ahhoz,hogy biztosítani tudják a születendő gyermeknek a lakhatást,és mindent
Mindent tisztelem az övék
Én az öröklésből tudtam előrehaladni,az évek alatt gyüjtögetett pénzből felújítani,a férjem megdolgozott a házért,ami volt neki,sokszor elégedetlenkedek,de rá kellett jönnöm,hogy tényleg mi nekünk szépen be kell fognunk a szánkat,és nem rimánkodni,mert jól élünk,és nem kell gondolkodni azon,hogy törleszteni a hitelt minden hónapban
Én 31 éves vagyok,férjem 33 éves
Iker lányaink 20 hónaposak
Ha hamarabb kezdem/kezdjük a családalapítást, valaki mással,20 évesen,az biztos hogy tele lennék hitellel,mert gyermek mellől nehezen lett volna ezt véghez vinni
Volt, hogy 16 órát dolgoztam a 24 órából
Főállásban könyvelő vagyok,mellette vállalkozó,ruházati termékek eladásával foglalkoztam,műkörmös,és
gyógymasszőr
Férjem mozdonyvezető,mellékállásban kőműves
Egyetem után 2 év szakmai munka, kb 2 milla megtakarítás, nincs kocsi. Segítségünk nem nagyon van.
Albérletből CSOKos lakást vettünk. Férjemnek is aránylag nagy a fizuja, enyém is jó volt (~400k).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!