Pozitívat teszteltem, most mit tegyek? Szeptembertől kezdődik az egyetem. Ti hogy oldottátok meg?
Jövő héttől már óráim lesznek. Aktívra állítottam a félévet. Levelezős gazdasági mesterképzésre járok, heti péntek du. 15-19 ig és szombat 9-20óráig vannak óráim. Mit tegyek? Menni fog várandósan az egyetem? Mellette dolgozom heti 40 órában.
Mivel még mem voltam terhes, nem tudom mivel jár, mennyire teljesíthető. Egyéni tanrend majd a következő félévtől, decemberig meg bejárok? Biztosan megtartom a babát!
Szerintem várandósan simán mehet főleg ha mondjuk az elején nem lesz túl sok rosszulléted és ha a terhesség problémamentes lesz.
A baba megszületése után már a párodtól is függni fog hogy mi fér bele mi nem.
Szia! Én is járok levelezőre, és dolgozom mellette. Pont vizsgaidőszak előtt tudtam meg, hogy terhes vagyok, elég szenvedős volt. Hányni nem hánytam, de úgy általánosságban elég szarul éreztem magam, fáradt voltam mindig, meg véreztem is, így aggódtam folyamatosan. Egy tárgyból nem tudtam levizsgázni végül. Most őszre, csak néhány fakultációt, évfolyamdolgozatot, meg két nehezebb tárgyat vettem fel. December végére vagyok kiírva!
Én azt mondom, hogy mindenképpen próbáld meg, közben majd meglátod mennyire leszel rosszul. Javaslom, hogy évközben már kezdj el tanulni, ha esetleg nem tudsz bemenni, valakitől elkéred az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!