Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz ha otthon él...

Mennyire gáz ha otthon él valaki iskola elvégzése után hogy minél többet félre tudjon tenni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 17:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Kicsit unom az ilyen tipikus kérdések ahol egyértelmű a válasz hogy nem gáz..de azért megkérdezik.
2021. szept. 26. 18:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz szerintem.Csak ha lesz párja akkor lehet kellemetlen lesz.Nyilván lehet a másiknál aludni de mi van ha ő is így lakik vagy több lakótárssal albérletben mert nem mindenkinek van pénze egyedül kivenni egy lakást.Az egy kisebb vagyon kaucióval együtt,nyilván azt egyszer kell de akkor is...

Max úgy a jó ha kertes ház és egy melléképületben lakik tehát kicsit el tud különülni,ezt a kapcsolat miatt mondom mert ha nincs akkor úgy más.

2021. szept. 26. 18:25
 13/22 axdvgn válasza:
96%
Szerintem ez nagyon függ attól, hogy mennyi a kereste. Például én ahogy munkába álltam elköltöztem otthonról a párommal,20 évesen így tömjük más zsebét az alberlettel de így is félre lehet rakni és kocsikat fent tartani stb.. Nem gazdag családból származom tegyük hozzá. Minden hozzáállás kérdése. De én nem laktam volna otthon meg 5-6 évet azért mert úgy kétszer annyit tudtam volna félre rakni. Megkell tapasztalni szerintem minnél hamarabb milyen magadat eltartani mert nem olyan egyszerű mint a szülői házba meg ha adsz is 60-70 ezret, az nagyon kevés ahhoz képest ha magadat kell teljes mértékben eltartsd.
2021. szept. 26. 18:27
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem gáz, nem mindenkinek vannak milliói az iskola elvégzése után.
2021. szept. 26. 18:32
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ, hány évesen. 21-22 évesen az ember még elhiszi ezt neki és józan paraszti ésszel ki is lehet számolni, hogy maximum 8-10 évig fog ez az állapot tartani kb. 30 évesen már b*sznám kifele. Aki 30 körül otthon cellázik, annak 40 éves korára sem gyűlik össze a pénze, különben már lenne.
2021. szept. 26. 18:48
 16/22 anonim ***** válasza:
78%

Semennyire nem gáz. Ez ma a normális, ezek a lehetőségek.

Segítsen be a háztartásba, viselkedjen normálisan - ez már egyébként 12 évesen is alap kellene, hogy legyen.

2021. szept. 26. 19:04
 17/22 anonim ***** válasza:
96%
Ez egyáltalán nem gáz vagy nem gáz kérdése, tudom sokaknál jóformán ha 18-at betölti a gyerek, akkor irgum burgum költözzön azonnal, amúgy meg senki másra nem tartozik ez a dolog mint a szülőkre és a gyerekre.
2021. szept. 26. 21:39
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy egy életünk van, amit mi alakítunk. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy hogyan éli a húszas éveit.

Nekem nagyon fontos volt, hogy önállósodjak, mivel sok konfliktus volt otthon és nem fogadták el a páromat éveken keresztül. Jobb lett elköltözve a szüleimmel való kapcsolat is.

De teljesen érhető, ha valaki gyűjtene. Albérletre is lassan fél millát ki kell pengetni beköltözés előtt +esetleg bútorokat, konyhai eszközöket kell venni vagy gépesítést első albérlet előtt.

Sajáthoz meg sok milla önerő kell, hogy egyáltalán kapj hitelt.

Mindenképp nehéz, szerintem tök érthető, ha valaki spórol rá. Mindenképp becsülendő hozzallas.

2021. szept. 27. 10:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez a válasz igen kor függő.Az első keresetek megléte után nem is várható el.De 30plusszal már igen csak ne éljen a mama hotelbe.Ez hogy lakásra gyűjt ezt én mindig megmosolygom.Mert a mai árak mellett akkor 50+is még otthon lehet élösködni.A tapasztalatom; biztos van KIVÉTEL is Tehát habzsi-dőzsi ami belefér míg a szülő meg nem unja.Kevés fiatal van aki otthon lakik és belead a rezsíbe kajába.Még meg is sértődik ha netán a szülő szóvá teszi.
2021. okt. 8. 15:19
 20/22 anonim ***** válasza:
78%
Ezze pont nincs semmi baj, mert van célja. Meg ha a gyerek és a szülő tudnak együtt élni, akkor áldásom rájuk.
2021. okt. 8. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!