Mennyire gáz ha otthon él valaki iskola elvégzése után hogy minél többet félre tudjon tenni?
Nem gáz szerintem.Csak ha lesz párja akkor lehet kellemetlen lesz.Nyilván lehet a másiknál aludni de mi van ha ő is így lakik vagy több lakótárssal albérletben mert nem mindenkinek van pénze egyedül kivenni egy lakást.Az egy kisebb vagyon kaucióval együtt,nyilván azt egyszer kell de akkor is...
Max úgy a jó ha kertes ház és egy melléképületben lakik tehát kicsit el tud különülni,ezt a kapcsolat miatt mondom mert ha nincs akkor úgy más.
Semennyire nem gáz. Ez ma a normális, ezek a lehetőségek.
Segítsen be a háztartásba, viselkedjen normálisan - ez már egyébként 12 évesen is alap kellene, hogy legyen.
Én úgy gondolom, hogy egy életünk van, amit mi alakítunk. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy hogyan éli a húszas éveit.
Nekem nagyon fontos volt, hogy önállósodjak, mivel sok konfliktus volt otthon és nem fogadták el a páromat éveken keresztül. Jobb lett elköltözve a szüleimmel való kapcsolat is.
De teljesen érhető, ha valaki gyűjtene. Albérletre is lassan fél millát ki kell pengetni beköltözés előtt +esetleg bútorokat, konyhai eszközöket kell venni vagy gépesítést első albérlet előtt.
Sajáthoz meg sok milla önerő kell, hogy egyáltalán kapj hitelt.
Mindenképp nehéz, szerintem tök érthető, ha valaki spórol rá. Mindenképp becsülendő hozzallas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!