Hogyan érhetem el hogy minél hamarabb elköltözzön?
Ja, hihető sztori.
Undorító, hogy minden gusztustalan némber ki akarja túrni a párja gyerekét. Súlyosabb szavakat nem használnék, mert még engem tiltanak ki.
Ha csak beraktad a seggedet a párod házába (ami a fiút is illeti) akkor nem vagy ott senki.
Ha a te házadban laktok akkor beszéld meg velük, hogy suli után költözzön el a fiú.
De a gyereket ne túrd ki a saját apja mellől akármilyen is!
És ki/mi az oka, hogy ide jutott a gyerek?
Gondolom normális, támogató családi légkörről sose hallott.
Persze könnyű gyűlölködni, végülis: eléri a gyerek a 18 éves kort, utána ki kell dobni, vagy sikerült, vagy nem, ha nem, hát ez van, menjen innen.
Így működik ez, igaz?
Ez nem csak a gyereknek kudarc.
Egyébként a ház tulajdonosa "teheti ki", bírósági úton. A szülői házban használati joga van alapból. Az is a bejelentett lakcíme.
Tehát joga van ott lakni, és április 1. ig nem is lehet senkit utcára tenni.
Polgári peres úton lehet elintézni, hogy ne lakhasson ott.
Aki gyűlölködik, azok a válaszadók...kívánom, hogy egyszer tapasztaljátok meg, milyen egy link, zsarolós, semmirekellő, önző embert-családtagot kezelni, elviselni.
Nekem volt ilyen, ráment a többi családtag élete, hogy tűrtünk és türelmesek voltunk.
Várom a lepontozást a sok "szeretetteljes" embertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!