Szerintetek nagyon durva, hogy így beszóltam a barátnőm szüleinek? Minél hamarabb bocsánatot kéne kérnem?
A barátnőm bátyjai kezelhetetlenek. Egyébként már rég felnőttek, de még mindig otthon laknak. A barátnőm viszont tavaly hozzám költözött mert eladósodott a családja és kisebb lakásba kellett menniük. És ugye itt vagyok én, aki mondhatni jól keres és el tud tartani egy iskolás lányt. Nekem a pénzzel nincs is semmi gondom, mert végül is a barátnőm most már 18, van szakmája, dolgozgat iskola mellett. Engem az idegesít, hogy a szülei folyamatosan engem piszkálnak, hogy figyeljek már jobban oda erre a gyerekre, mert múltkor is 1-est, hozott haza, meg sokszor éjszaka posztolgat facera, miért nem szólok rá, hogy feküdjön le aludni??
Ez csak két példa, de folyamatosan ilyenekkel piszkálnak és már nagyon elegem van. Én befogadtam a lányukat, tulajdonképpen eltartom és arany élete van. De szerintem nekem nincs jogom megmondani neki, hogy mit csináljon. Szóval pár napja mikor már amúgy is nagyon ideges voltam sok minden miatt, a fejükhöz vágytam, hogy ne engem b*szogassanak már mindenért, eddig kellett volna megnevelniük a gyerekeiket és ne mást hibáztassanak, hogy nem sikerült. Úgy érzem elég durva voltam, de azért valamilyen szinten jogos nem?
23F
Szerintem jogos volt, én nem kérnék bocsánatot!
Egy 18 èvest már nem lehet nevelni...
Igen, durván beszóltál.
De bocsánatot ne kérj. :)
A leírtak alapján tán még rájuk is fért.
A pasija vagy nem az apja, nem az a dolgod, hogy leülj vele leckézni meg időben ágyba tedd.
Ezt nekik kellett volna megtenni időben!
Most már felnőtt nő, azt csinál, amit akar.
Egyrész durván beszóltál nekik, másrészt el kellene döntened magadban, hogy azért fogadtad be a lányt, mert jó ember vagy, vagy amiatt hogy ezzel fényezd magad.
Furcsán beszélsz erről a helyzetről.
Némi önvizsgálat elkelne. Kicsit olyan vagy,. mit az egy könyvet olvasott ember, aki azt hiszi, mindent tud a világról, ő a megváltó Messiás és mindenkinek megmondja a tutit.
Ja, most látom, hogy te a pasija vagy.
Befogadtad? Frankón beszélsz a barátnődről.
Arany élete van nálad?
Én inkább sátorban aludnék a zimankóban, mit hogy egy ilyen taplónak természetben fizessek a "befogadásért".
"Befogadtad? Frankón beszélsz a barátnődről. "
Miért? Talán nem? Nem szándékoztak összeköltözni, csak eladósodott a családja.
Kérdező, igazad volt, és ez még nem is volt annyira durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!