Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illene bocsánatot kérnem ezek után? Ez durva volt a barátnőmtől ugye?
háthallod....nekem ezmár picit túlsok lenne, és én dobnám ki a csajt a retekbe, ha velem ilyet csinálna.
az exnek pedig megmondanám, hogy bocs, az elmebeteg csajom volt.
Nem veszed észre, hogy a csaj féltékeny, és mindent kitalál, hogy megszopassa az exed?
Ha van eszed, akkor ma alszik utoljára nyugodtan, mert holnaptól kicsit szingli lesz.
Bocs de a mostani barátnőd egy rakat szar.
Ne legyél papucs!Szerintem ez elég megalázó,ha te ezt hagyod.Ez a csaj elvárja hogy a tenyerén hordozd!Ebben biztos vagyok,és jó párszor hisztizik,és kihasznál.Vannak ilyen nők,pedig te úgy látom értelmes vagy,mert észreveszed,hogy nem ez az igazi.ami neked jó lenne.Elmondom hogy mi lesz...Egy idő után úgyis megelégeled,és szakítani akarsz.Ő megsértődik,lehord majd tégéed mindennek,és te sajnos bocsánatot fogsz kérni!Ne hagyd hogy kihasználjon!Több vagy te annál!
Az exedtől meg kérj bocsánatot!Minél előbb!Miért ne kérhetnél?Ilyet nem tehet a barátnőd!Ha meg tesz,akkor nem normális.Hajrá!Legyél férfi,és ne hagyd hogy így befolyásoljon 18/L
Ahogy elnézem a hozzászólókat, szerintem a barátnőd eldöntötte a kapcsolatotok jövőjét.
Gondolkozz már!
Honnan veszi a jogot arra, hogy egy olyan embernek dumáljon, akit te kedvelsz, aki az életet jelentette neked ez a csaj előtt?
Ez tudod milyen érzés?
Körülbelül olyan, mintha te elmennél a barátnődhöz, felmennél a nevével msnre, és az előző pasiját elkezdenéd anyázni, és nem vennéd le abból, hogy min akadhatott ki a szerelmed... ezt a csajt felejtsd el szépen. Nem kell ő neked.
Oké, tényleg kicsit elmebeteg a mostani barátnőd, de én azért visszakérdeznék: neked fontosabb az exed, mint a jelen? Én mondjuk semelyik idióta exbarátom miatt nem vesznék össze a jelenlegi barátommal... Na meg ha belenézne az msn-embe...Szokott olyat, az sem zavar, másfél éve járunk, közösek a barátaink, nincs előtte titkom.
Én azt a srácot dobnám, de azonnal, akinek az exe fontosabb, mint én.
már nem azért,de én elvárom,hogy a páromnak egy exe se legyen fenn msnen,nekem sincsenek fenn volt pasik.
énis néztem bele ő msnjébe (ő is enyémbe),szépen törölgetve lettek,nem érdekel,hogy barát,nembarát maradt-e,vagyok annyira önző,hogy válasszon mi fontosabb neki...én vagy az exekkel levő "barátság"...én voltam fontosabb...
igy nincs vita...
én nem az extől kérnék a helyedben bocsánatot,az amugyis ment kukába már elvileg,hanem a barátnőtől,hátha engesztelhető még...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!