Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illene bocsánatot kérnem ezek után? Ez durva volt a barátnőmtől ugye?
Ilyen fórumokat nem találok méltónak arra hogy az üzenetem javítgatásával foglalkozzak...én őszintén megmondom javarészt röhögni járok ide,mert elképesztő milyen buták a mai fiatalok:Dí
Amúgy te vszínű nagyon fiatal vagy még,mert ha idősebb lennél,megértenéd hogy nem fontos haragban elválni,az csak a lelket mérgezi.Mindig úgy kell emlékezni egy elmúlt kapcsolatra ,hogy igen tanultam belőle akármilyen is volt,tapasztalatot szereztem,az illető volt pár segített a jellemformálásomban.MINDIG
Édesanyám édesapám is barátok ,a pároknak semmi ellenvetése.A környezetemben is rengetegen jóban vannak a régiekkel,ezt csak a fiatal lányok(U20) és az alapvetően féltékeny emberek nem értik meg.Pedig a féltékenység és bizalmatlanság egy kapcsolat legszörnyűbb mételye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!