Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Illene bocsánatot kérnem ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illene bocsánatot kérnem ezek után? Ez durva volt a barátnőmtől ugye?

Figyelt kérdés
A barátnőm rá írt az msn-emről mikor nem voltam gép előtt a volt csajomra. Elkezdte szidni mert képet akart róla, csak kíváncsiságból. Ezt elmondtam a barátnőmnek nem tetszett neki majd mikor nem voltam ott msn előtt hanem dvd-t néztem ő meg kiment gépezni be volt lépve az msn-em és ráírt majd beszólt neki rondákat lek*rvázta stb. Visszaolvastam a beszélgetést és kemény volt eléggé megharagudtam a barátnőmre. Az exemmel haverok voltunk amúgy még és ezt ő is tudta. De sose taliztunk csak msn-en beszélgettünk. Nem nagyon értem miért tette ezt a barátnőm. Az exem azóta szóba se áll velem sőt azt hiszi még én is őt basztatom... Már jó pár napja, hogy veszekszünk is emiatt a barátnőmmel és még ő van kiakadva. Ti mit gondoltok? Kérjek az exemtől bocsánatot? Haverok vagyunk nem szeretném azért a barátságot végleg elveszíteni, a barátnőmet meg szeretem nem csalnám meg vele... de msot már azon is elgondolkodtam tényleg ki az igazi... ez msot szarul esett, hogy a csajom így beletúrt az msn-embe és az exemet lehordta mindennek... Vélemény?
2009. aug. 16. 01:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez szerinted mire érv, hogy akár évekig is együtt voltak? Engem mondjuk őszintén szólva kib*szottul nem érdekelne, hogy hány évig jártak, az ex takarodjon csak a fenébe, ő már a múlt, szerencsére a barátom is így gondolja. Aki nem tud meglenni az exe nélkül, ne mondja, hogy színtiszta barátság az, ami közöttük van, mert azért az elég furcsa lenne. Én köszönöm nem kérek az exekből, lehet, hogy másnál ez a normális, hogy egy múltbéli személy miatt balhé legyen egy kapcsolatban, hát nálam nem. Ettől függetlenül, mint már írtam, tényleg bolond ez a csaj, nem kellene ilyeneket csinálnia, de ez a nagy számonkérő hangnem szerintem elég gáz, kedves írni sem tudó válaszoló, aki ennyire pöröl az exbarátság miatt. Csak nem vagy még mindig belezúgva az exbarátodba?
2009. aug. 21. 20:57
 12/13 anonim válasza:

Ilyen fórumokat nem találok méltónak arra hogy az üzenetem javítgatásával foglalkozzak...én őszintén megmondom javarészt röhögni járok ide,mert elképesztő milyen buták a mai fiatalok:Dí

Amúgy te vszínű nagyon fiatal vagy még,mert ha idősebb lennél,megértenéd hogy nem fontos haragban elválni,az csak a lelket mérgezi.Mindig úgy kell emlékezni egy elmúlt kapcsolatra ,hogy igen tanultam belőle akármilyen is volt,tapasztalatot szereztem,az illető volt pár segített a jellemformálásomban.MINDIG

Édesanyám édesapám is barátok ,a pároknak semmi ellenvetése.A környezetemben is rengetegen jóban vannak a régiekkel,ezt csak a fiatal lányok(U20) és az alapvetően féltékeny emberek nem értik meg.Pedig a féltékenység és bizalmatlanság egy kapcsolat legszörnyűbb mételye...

2009. aug. 22. 11:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi tortent aztán? XD
jan. 26. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!