Szerintetek nem durva, hogy valaki a felesége halála után egy évre rá már élettársi kapcsolatban van?
Abszolút nem, sőt. Nem gyászolhatja és sirathatja halott férjét élete végéig, az élet megy tovább. Majd belül megászolja.
A gyerekek meg ne legyenek ilyen önzők, hisz az anyjuknak is kijár a boldogság.
Egyáltalán nem,az élet megy tovább.
Itt férfiról van szó a feleség hunyt el.A gyermekeknek legalább van új anyjuk aki gondoskodik róluk.
Lehet, hogy kell neki a támasz, hogy kibírja.
Jobb, ha inkább alkoholista lesz?
Persze, kívüről nézve durva. De kell a támasz, a vígasz.
Hát én megmondtam a férjemnek, hogy ha meghalok, ne merészeljen befordulni.
Amúgy szerintem senkinek semmi köze hozzá.
Gyanítom két felnőtt emberről van szó.
A húgom halála után fél évvel már eggyütt voltak.
A gyerekeket azóta az idő 80%ban lepasszolják a nagyszülőkhöz vagy hozzánk.
Nagyon szeretem a gyerkeket de borzaszto azt látom,hogy az édesanyjuk halála utána az apjuk inkább az új nőével van mint a gyerekeivel.
Nagyon rosszul élik meg, főleg a kicsi.
Szia!
Lehet, hogy hülyeség, de az nem képzelhető el, hogy
1., nagyon szerette a feleségét
2., a gyerekek rá emlékeztetik és ettől még szomorúbb?
Mondjuk, Te ismered, de mindenki másként dolgozza fel a gyászt. Beszélned kellene vele arról, hogy ez hogy érinti a gyerekeket. Talán nem ártana egy gyermekpszichológus segítségét is kérni.
A boldogságba próbál menekülni.
Szerintem a pasik alapból nehezen bírják egyedül, pláne, aki hozzászokott, hogy nővel él. Attól még fájhat neki a gyász, de nem állt meg az élete.
Nyilván ezt neked nehéz elfogadni, de én is azt gondolom, hogy jól teszi.
A gyerekekkel kapcsolatban nem értek vele egyet. Én a helyedben nem, vagy csak ritkábban vállalnám el. Ha a te anyukád a nagyszülő, akihez lepattintják, akkor őt is erre ösztönözném.
Nem kiszúrásból, hanem leckeként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!