Mi az amit megbántatok az életetekben a szüleitekkel kapcsolatban? Cselekedet/ durva beszéd stb.
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 14:46
1/9 anonim válasza:
Hogy nem léptem le otthonról 10 évvel korábban!
2/9 anonim válasza:
Én csak azt bántam meg , hogy nem léptem le koleszba régen, amikor megtehettem volna.
Apummal maradtam ketten 10 éves korom óta . És sajnos nem törődött velem ,rengetegszer báántott.
Sokkal előrébb lennék , ha megtettem volna.
3/9 anonim válasza:
Azt hogx néha nem tudom visszafogni magam, es megbántom anyukámat.
Van egy eset amit nem megbántam,de bánom, hogy annyira megrontotta a kapcsolatomat az apukámmal.
Volt egy konfliktusunk kb 5-6 éve, és azőta sem annyira mély a kapcaolatunk,mint azelőtt.
megmondtam neki, hogy csalődtam benne, erre ő is, hogy ő bennem, annyi a különbség, hogy én tudtam miért, és ezt el is mondtam neki, ő pedig nem tidta mgmondani mi a baja.l ez azóta is mészt..
4/9 anonim válasza:
Most itt le fognak pontozni:), de én csak azt bánom, hogy középiskolában koleszba mentem. Tinédzser voltam, és sokat veszekedtünk, de ma már, ha indulok haza (300 km-re élünk egymástól, ráadásul imádom a férjem, tehát "jó" helyre megyek haza), mindig a sírás szélén állok.
5/9 anonim válasza:
Hogy nem rúgtam fel apámat, amikor lehetőségem volt rá.
6/9 anonim válasza:
Hogy annak idején nem léptem le előbb otthonról...
7/9 anonim válasza:
Azt, hogy szó nélkül eltűntem két évre, 18 évesen.
8/9 anonim válasza:
Én is azt, hogy nem előbb léptem le...
9/9 anonim válasza:
egyszer eltuntem 2 evre szo nelkul, nem is lattam oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!