Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a családin belül megtudnáto...

Ha a családin belül megtudnátok egy ilyen durva dolgot mit tennétek?

Figyelt kérdés

Az unokatesómról van szó.

Mikor 17 éves volt, felköltözött suli miatt anya tesójához.

Anya tesója egy idő után ilyen erotikus munkára kényszerítette. Bezárta a lakásba és csak vele mehetett bárhova is, sokszor megverte, fenyegette hogy azt mondja a szüleinek hogy magától akarta csinálni, a pénzt elvette.

Egyik alkalommal tudott meglépni, de azóta is folyamatosan rettegésben él. A rendőrségen nem jelentette fel, mert megalázónak érzi az egészet.

Ez 6 éve történt. Mióta megtudtam, csak ezen jár az agyam és úgy érzem hogy valamit kellene tennem.

2015. szept. 12. 09:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Anyukád tesója az unokatesód anyja vagy egy másik személy? Bocsi, de nem értettem...
2015. szept. 12. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:
12%
Akkor kellett volna tenni valamit, most már késő.. Most már csak az marad, hogy fel kell dolgoznod azt ami történt veled.
2015. szept. 12. 09:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Hárman vannak tesók.

Anyukám, a bátyja(ő az unokatesóm apukája), és a nővére(ő róla van szó a történetben).

Az unokatesóm mesélte el, én meg utána néztem, hogy kiskorú ellen elkövetett dolgoknak nincsen elévülési ideje.

2015. szept. 12. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
17 éves férfit azért elég nehéz sakkban tartani egy nőnek. Bár meglehet, csak ennek később hátulütője lehet. Pl most amikor már teljesen érett férfi és te felemlegeted neki, amire ő megtorolja ezt az egészet a nőn. Szóval ne feszegesd a régi történeteket.
2015. szept. 12. 10:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Lány az unokatesóm, sehol nem írtam, hogy fiú.
2015. szept. 12. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Suli miatt koltozott fel, naponta jarnia kellett volna, legalabbis hetente tuti az iskolaba, mi az, hogy bezarta?

Nincs az az isten, hogy ha a lany elmondta volna a szuleinek, azok nem hisznek neki....

Senki nem kereste a lanyt? Szulok???

2015. szept. 12. 11:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Esti iskolába járt ahova mindig vitte-hozta.

A szüleivel telefonon beszélt, senki nem vett észre semmit.

2015. szept. 12. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, 6 év után azt mesél, amit akar. Nem akarom bagatellizálni a történetet, de mi az az "ilyen erotikus munka". Webkamerás vagy férfiak jártak fel? És miért nem szólt az iskolában valakinek, a rendőrség közbelépett volna.
2015. szept. 12. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!