Ti mit tennetek ha megtudnatok hogy mar nincs sok hatra?
Nincs depresszios hajlamom meg semmi... :)! Csak ugy azert elgondolkodtam igy amik tortentek velem mostansag.
Par honapja talaltak valami gyanus "dolgot" a testemben ami miatt mar sirtam is mert rakra utalt.Meg is mutottek vele de aztan kiderult hogy haaalisten semmi ilyesmirol nincs szo..
Szoval.. ha esetleg (de soha ne tortenjen meg ) azt mondanak hogy valami olyan elorehaladott betegsegben szenvedtek amin mar nem tudnak segiteni akkor mit tennetek? Ugyertem,irnatok peldaul egy bakancslistat? Vagy nen adnatok fel? Vagy a szeretteitekkel lennetek amennyit csak lehet ?
Bevallom fogalmam sincs mit tennék, de nagyban befolyásolná, hogy mennyi időm van még hátra.
Ha azt mondanák, hogy 1-2 év, akkor biztos tartalmasan kihasználnám.
De ha csak pár hét vagy hónap, akkor tuti pánikolnék és előbb azt intézném el, hogy nélkülem is minden rendben mehessen tovább.
Nem mondanám l a családomnak, maximum a férjemnek..
Mindenkivel sok, és tartalmas időt töltenek együtt.
Ha nem volnának fájdalmaim, akkor rendbetennem az ügyeimet, talán utazgatnék kicsit..van egy két hely, ahova szeretnék elmenni még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!