Mit tennétek ha megtudnátok hogy a barátnőtöket csalja a férje egyik ismerősötökkel?
Elég nehéz kérdés, azt hiszem első körben én nem a barátnőmnek szólnék, hanem a férjének.
Elmondanám neki, hogy tudok a megcsalásról, és megkérném, hogy mondja el ő, mert ha nem teszi, akkor megteszem én. Nem hagynám, hogy túl sokáig hülyének nézzék a barátnőmet, és megalázva legyen.
Én elmondanám a LEGJOBB barátnőmnek, mert mégis csak ő a legjobb barátnőm, és nem a férje.
Én is "elvárnám", örülnék neki, hogy ha a barátnőm elmondaná ha engem csal a férjem. Tehát oda vissza működik ez. A legjobb barátságokban szerintem ez a fajta őszinteség elfogadott, sőt, alapfeltétel.
De mondjuk egy sima, barátnőnek, akivel jóban vagyok, de nem olyan szoros a lelki kapocs köztünk, nem hiszem hogy elmondanám... Mert nem akarnék beleavatkozni.
De ismétlem, a legjobb barátnőmnek elmondanám hogy csalja a férje, hogy ki tudjon lépni a kapcsolatból ha úgy van, és ne legyen hazugság az élete. Nem tudnék tükörbe nézni ha eltitkolnám ezt előle.
En is a ferjevel beszelnek, ha ugy sem vall az adszonynak, akkor mondd el a baratnodnek.
Nalunk volt hasonlo szituacio, a ferjemnek volt valakije, egy baratnom megtudta, de nem szolt.
Kicsit kesobb a ferjem mondott el mindent.
En egyaltalam nem tettem szemrehanyast a baratnomnek, sot, orultem, hogy nem o mondta el. Ilyen dolgot jobb volt inkabb a ferjemtol megtudni.
Annyit mondta neki, hogy a ferjemet motivalhatta volna. Bar vegulis erre sem volt szukseg, mert o tenyleg vallott magatol.
Hát a férjjel beszélnék mérgesen, ez lenne az első. Hogy mégis miért teszi, és ha már teszi, akkor miért nem tiszteli annyira a feleségét, hogy inkább elváljon. Az is nagy kérdés, hogy egyáltalán mért vette el, ha most csalja? Ha nem stimmel valami, miért nem beszélik meg a házasságukat? Őt, a férjet kellene észhez téríteni.
A harmadikkal, vagyis a csábítóval nem nagyon barátkoznék ezután. Tudja, hogy felesége, van a pasinak, akkor legyen már benne annyi, hogy nem kezd vele, vagy ha a pasi kezdeményezett nála, akkor meg nem megy bele!
Szóval az biztos, hogy a férjjel és a csábítóval is morcosan viselkednék, amíg nem látom, hogy minden helyrejött!
Ha az történne, hogy a férj igazat ad nekem és hallgat rám, tehát abbahagyja a megcsalást, és a feleségére koncentrál, akkor nem szólnék a feleségnek.
Megvan az esélye, hogy eztán jobban titkolják a megcsalást... Hát jobban odafigyelnék, és a feleséggel is beszélnék néha, hogy megtudakoljam, hogy van a férjével.
Ha panaszkodna, akkor egyértelmű, hogy el van hanyagolva és megcsalja továbbra is...
Továbbra is leszidnám a férjet, hogy gondolkodjon már, és megmondanám, hogy szólok a feleségének a dologról...
Ha továbbra is megcsalja, akkor mindenképp szólnék neki, nehogy már hülyét csináljanak egy jó barátnőmből!
Még akkor is, ha a két másik barátságát elveszítem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!