Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a párotok csak azért van veletek, hogy legyen hol laknia?
Érezteti Veled, hogy szeret? Vannak tervei Veled (közös jövő)? Számít a véleményed a házban? Meglepi van? Készül a karácsonyra vagy akármilyen ünnepre ami jön? (Szülinap névnap)?
Ha ezek megvannak akkor szeret.
az itt az igazi baj, hogy nem vagy biztos az ő érzéseiben.
Ha egy nőt igazán szeretnek és ezt ki is mutatják, akkor pletykálhatnak bármit, a nő biztos lesz a kapcsolatában.
Azért "a faluban azt pletykálják" és a megtudnám, hogy "a párom a lakhatása miatt van velem" között van egy árnyalatnyi különbség.
Az első esetben semmt
Hiszen 15 évesen én is voltam terhes, mert magláttak. Az orvosi rendelőben, amit a nőgyógyászta előtt ülök..
(Abban sem lett volna semmi, ha éppen oda várok, de a vicc, hogy a bőrgyógyászatra vártam, ami mellett volt, csak ott nem volt ülőhely.. Tehát a falusi pletykának ennyire lehet hinni)
Az utóbbi esetben a lába nem érné a földet...
A kapcsolatotokat ennyi jellemzi?
"Kedves velem"
" ha szeretnék gyereket legyen" ????
Nem tudom... Nekem soha nem jutna a párommal kapcsolatban ilyen az eeszembe.
Persze csaphatna be...
De nem csak kedves velem, hanem támogat mindenben. Mellettem áll, ha bajom van segít. Megvéd a bántásoktól, vagyis próbál, és ez iszont.
Nem rámhagyja, hogy ha akatok gyereket legyen, hanem ő is vágyik rá, majd egyszer, és csak azért mert én most már akarok nem lesz mert hogy akkor legyen. Akkor lesz, amikor ő is akarja.
Apróságok..
A szomszéd is kedves velem, és tőle gyerekem is lehet (nem hathatós részvétellel természetesen:))
Tehát nekem a kapcsolatotok ebből a két jellemzőből elég langyosnak tűnik.
Ebben az esetben pedig nem furcsa, hogy elhiszed az oszoba falusi pletykát.
Kérdező (#5), tudod, neked az alapvető problémád nem a párkapcsolatoddal van, hanem önmagaddal, nevezetesen, hogy nem bízol meg önmagadban, a saját értékítéletedben.
Ha az ember megbízik önmagában, akkor eldönti, hogy megbízik-e az adott másik emberben vagy nem, és tesz rá magasról, hogy a falubéli öreglányok éppen mit rosszindulatuskodnak össze unalmukban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!