Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha megtudnátok,...

Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a párotok csak azért van veletek, hogy legyen hol laknia?

Figyelt kérdés
Albérletben élünk, a párom tényleg egy ismerősénél húzta meg magát amikor megismertem. Aztán kivettünk egy albérletet és összeköltöztünk. A faluban azt pletykálják, hogy csak ezért van velem, én pedig nem tudom mit gondoljak...
2013. nov. 14. 15:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miota vagytok együtt? Dolgozik?
2013. nov. 14. 15:38
 12/18 A kérdező kommentje:

A kapcsolatunk elején azt mondta, hogy mivel neki már van két nagykorú gyereke ezért "direkt" nem akar többet. De ha véletlenül terhes leszek vagy én szeretnék akkor nem fog nemet mondani.

Lassan egy éve vagyunk együtt, eddig alkalmi munkái voltak, de most egy állattenyésztő telepen dolgozik.

2013. nov. 14. 15:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"A faluban azt pletykálják"

Mit érdekel téged hogy mit pletykálnak?!

Szerintem is a legnagyobb probléma önmagadban keresendő!

Tisztázd le az érzéseidet,boldog vagy ebben a kapcsolatban,kapsz tőle szeretetet?

Amit nyújtani tud neked,az elég?

Számíthatsz rá a bajban?

Ha szinte mindegyik kérdésemre igen a válaszod (szerintem nem...),akkor tedd fel magadnak a kérdést: Miért vagy bizonytalan a párodban,mi okod van rá?

Ha meg nem,akkor lehetne változtatni,illetve szeret egyáltalán annyira,hogy megpróbálja?

2013. nov. 14. 16:54
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

lehet ez jel, hogy neked rendeltetett

mert: életem első szerelme intézetis volt. 2 évig voltunk együtt, utána 18 évesen, amikoir el kell hagynia az otthont, nem tudta hova menjen. anyáék nem engedték hogy hozzánk költözzön. de így felnőtt fejjel, az életben annyi csalódás után azt látom, hogy ott tört el valami az egész életemben, szóval ha lettem volna akkor olyan nagylány, hogy munka és albérlet, menni kellett volna és nem siklott volna ki az egész életem már ott, ami azóta sem jött helyre.

mert ugye így ő elköltözött az ország másik felébe, talán a szüleihez, (anno nem volt face, meg miegyéb tartani a kapcsolatot, levelezgetni meg nem ugyanaz) összejött mással, akinek a szülei segítették őket és azóta több gyerekük is van már.

szóval ez lehet csak egy jel, hogy így pottyant az öledbe a nagy ő. ki tudja.

2013. nov. 14. 17:27
 15/18 anonim ***** válasza:
14-es..(megkönnyeztem)...annyira nem szabadna beleszólni két ember életébe.. gyógyulj fel belőle, és úgy nézd mindig: itt és most: ami van, adott, és hogyan tovább, hogy jó legyen?
2013. nov. 14. 17:40
 16/18 A kérdező kommentje:
14. Èn is hasonló cipőben jártam. Én 10 évvel ezelőtt szakítottam az életem szerelmével ő azóta mással él és gyerekük is van, nekem pedig most van párkapcsolatom elősször azóta.
2013. nov. 14. 17:46
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

köszönöm a figyelmet. nehéz időszak volt, valóban, ő öngyilkosságot is kísérelt meg. itt is tizen éves távlatról van szó. próbálom nézni mit hogyan tovább, de speciel most egy újabb csalódásból próbálok épp talpra állni.

örülök kedves utolsó, hogy minden a sinen, legalább látom, remény az van új életre.

amúgy valahol a szülők is érthetők. ők eleve nem látták ezt, nem látták magát a kapcsolat komolyságát ugye tekintve, hogy tizenévesek szerelmét a felnőttek nem is veszik komolyan, a másik, hogy befogadni egy 18 éves gyereket, megint egy netzes lépés, szóval a szülők, jah, a többi ballépésüket is tekintve, csak arra lehet következtetni, ők is emberek és hibáznak. és beleszólni a gyerek életébe nem is látják mekkora óriási felelősség, mert beleszólás a gyereknek évtizedekre kihatóan az életébe, ami nem mindig jó irány.

2013. nov. 14. 18:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, nem tudsz olvasni a jelekből..

Ő azt mondta hogy ha NEKED kell gyerek, legyen.. te meg nem fogod, hogy ez mit jelent? Hogy ha akarsz, akkor csinál neked, de a továbbiakban ne számíts rá.. van 2 majdnem felnőtt gyereke.. ezzel azt mondta hogy nem akar többet..

2x is elmondta, de neked nem jut el az agyadig..

Sztem te vagy vagy 19 éves, a koma meg 36-38 a 2 gyerek meg 15 és 17.. kb..

és egy éve vagytok együtt..

Ez a pasas nem akar komoly kapcsolatot csak arra kellesz neki..

De béna vagy..

2013. nov. 15. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!