Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a párotok korábban, még mielőtt együtt voltatok prostinál is volt?
Nincs jogom a múltjában vájkálni, nem is akarnék. Nálam a prostik már a legalja...szóval a lelkem mélyén biztosan érzékenyen érintene, de kénytelen lennék elfogadni, nem?
24N
Szerintem a legtöbb pasi kipróbálja prostival, és csak a kíváncsiság hajtja, hogy vajon milyen lehet.
Emiatt én nem aggódnék, a prosti sosem fog felhívni, hogy a képedbe röhögjön, hogy neki megvolt a palid, nem fog rád írni FB-on, hogy tönkre tegye a kapcsolatotokat. Az ingyenes cafkák sokkal rosszabbak.
3. EGYETÉRTEK!!! :D
Egyébként a múltjával nem igazán kell törődni a másiknak, akkor még nem tudta,hogy lesz egy ilyen szuper csaja, mint te, és hát magányos volt, meg kanos is...elment prostihoz, ennyi.
17/L
Semmit!
Akkor nem ismertem,nem jártunk.. jogom nincs számon kérni tőle,na meg nem is tenném!Ő tudja mit miért csinált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!