Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendbe lehet hozni egy kapcsolatot, ahol megcsalás történt? Olyanok írjanak, akiket megcsalt a barátjuk, pár év után, de sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatot, és azóta is együtt vannak és boldogok?
Ki kell ábrándítsalak, nálam ez váló ok lenne.
És az ismerőseim 99%-nál is.
Ha tudnám ki az a 0,1% nem állnék vele többet szóba.. :D
Na jó nem, de tényleg amúgy, ez g.ciség, szóval egyértelműen mehet a f.szba.
Szerintem felesleges.
ha megcsalt megcsalt, keress jobbat, Ettől majdnem minden jobb.
nyugi, én is megbocsájtottam, és házasságunk jó volt, de most, 15 évvel később én csaltam meg, mert túl nagy volt a kísértés, bennem pedig maradt még egy pici tüske akkorról...kiderült, férjem megbocsájtani látszik, de persze ki tudja, mi lesz ezek után.
Ne izgulj, minden kapcsolat más, nagyon sokan megbocsájtanak,csak itt ezt nem divat közölni, mert itt a megcsalt=szemét disznó, menjen a p.ba a sláger, de átlagéletkort tekintve ez nem meglepő. Érett fejjel már az ember belátja, hogy nem az az egyetlen, ami számít egy kapcsolatban, hogy megsértette -e egyszer a párod a büszkeséged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!